Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αλαφούζος: «Μας έχουν επηρεάσει τα προβλήματα τραυματισμών»

Αλαφούζος: «Μας έχουν επηρεάσει τα προβλήματα τραυματισμών»
Στα προβλήματα τραυματισμών στάθηκε περισσότερο ο Γιάννης Αλαφούζος για να δικαιολογήσει τη «βαριά» ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάτσιο για το Europa League. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως υπάρχουν ελπίδες ακόμα, εφόσον νικήσει τα ματς με Μάριμπορ και Τότεναμ και ζήτησε υπομονή και ψυχραιμία από τους οπαδούς και όλους στην ομάδα. Επίσης, τόνισε πως στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι και νέοι παίκτες και πως στοχεύει να επιστρέψουν οι «πράσινοι» στα παλιά μεγαλεία, όμως χρειάζεται χρόνο και χρήμα. Όσον αφορά το γήπεδο της Λεωφόρου, τόνισε πως χρειάζεται να σταματήσει η οικονομική «αιμορραγία» του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά: «Μπορούμε να προκριθούμε, αρκεί να νικήσουμε τα επόμενα ματς με Μάριμπορ και Τότεναμ. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, έλειψαν οι Πίντο, Σο και Μπουμσόνγκ, τραυματίστηκε και ο Τοτσέ. Η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο σήμερα, είναι νέα και χρειάζεται και υπομονή και ψυχραιμία από όλους.

Έχουμε ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες, όμως πρέπει να σταματήσουν να έρχονται οι τραυματισμοί. Στόχος μου είναι να ξανάρθουν τα παλιά μεγαλεία, όμως αυτό απαιτεί χρήμα και χρόνο. Μας ενδιαφέρει πρώτιστα να βγάλουμε καινούργιους παίκτες, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, χρειάζεται να κάνουν υπομονή όλοι οι οπαδοί.

Πρέπει πρώτα να μειώσουμε το κόστος του ΟΑΚΑ, που αποτελεί οικονομική «αιμορραγία» για μας και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με το γήπεδο της Λεωφόρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: