Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Στο τέλος… προκρίνονται οι Γερμανοί!!

Στο τέλος… προκρίνονται οι Γερμανοί!
Την πρόκριση στους «32» του Europa League πανηγύρισε το Αννόβερο μετά τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Χέλσινμποργκ, για την τέταρτη αγωνιστική.

Τα εύκολα-δύσκολα έκαναν οι Γερμανοί, οι οποίοι προηγήθηκαν 2-0 και χρειάστηκαν το εύστοχο πέναλτι του Χούζτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για φτάσουν στο «τρίποντο».

Στο άλλο ματς του 12ου ομίλου, Τβέντε και Λεβάντε έμειναν στο 0-0, με τους Καράμπελα και Γκέκα να ξεκινούν βασικοί.

Αννόβερο-Χέλσινμποργκ 3-2

Πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, το Αννόβερο έφτασε στη νίκη με σκορ 3-2 επί της Χέλσινμποργκ και την πρόκριση στους «32». Η Γερμανική ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού με τη… σέντρα ο Ντιούφ (3’) έκανε το 1-0, με αυτό να είναι και το σκορ του πρώτου ημίχρονου. Όπως ξεκίνησαν στο πρώτο, έτσι έκαναν και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, με τον Ντιούφ στο 50’ να τους δίνει «αέρα» δύο τερμάτων.

Όμως, πίστευαν πως εκεί το παιχνίδι… τελείωσε με τους Σουηδούς το φέρνουν στα ίσα μέσα σε οκτώ λεπτά, με τους Ντούρτζιτς (59’) και Μπεντόγια (67’). Όλα έδειχναν πως το 2-2 θα ήταν το τελικό σκορ, αλλά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χούζτι, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο προκάλεσε τις αποβολές των Λάρσον και Άτα (του δεύτερου για διαμαρτυρία), έδωσε τη νίκη στη γερμανική ομάδα.

Τβέντε-Λεβάντε 0-0

Στην Ολλανδία και το Τβέντε-Λεβάντε λίγοι είναι αυτοί που θα το θυμούνται. Οι δύο ομάδες δεν έδειξαν τρομερή διάθεση για να επιτεθούν με το 0-0 να έρχεται φυσιολογικά. Το μόνο που είχε ενδιαφέρον και συγκεκριμένα ελληνικό, είναι πως ξεκίνησαν ως βασικοί οι Φάνης Γκέκας και Νίκος Καράμπελας.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Αννόβερο-Χέλσινμποργκ 3-2
(3’, 50’ Ντιούφ, 90+1’ πεν. Χούζτι-59’ Ντούρτζιτς, 67’ Μπεντόγια)

Τβέντε-Λεβάντε 0-0

Βαθμολογία 12ου ομίλου:

Αννόβερο 10 (9-4)
Λεβάντε 7 (5-2)
Τβέντε 3 (4-7)
Χέλσινμποργκ 1 (5-8)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (22/11):

Χέλσινμποργκ-Λεβάντε (20:00)
Αννόβερο-Τβέντε



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: