Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σε έπιανε θλίψη!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την άνευ όρων παράδοση του Παναθηναϊκού στη Λάτσιο και για την πείνα που περίμενε να δει αλλά κράτησε μόνο για ένα 20λεπτο.
Αυτή η πείνα, που περίμενα ότι θα έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Λάτσιο κράτησε μόλις 20 λεπτά. Χάθηκε η ευκαιρία με τον Τοτσέ στο 20, μπήκε το γκολ του Κοζάκ στο 22 και ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε.
Παραδόθηκε άνευ όρων, έφαγε τρία γκολ από μία Λάτσιο, που έπαιξε στο ρελαντί και χωρίς τους περισσότερους βασικούς και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φερέιρα θα μπορούσε να δεχθεί και παραπάνω από τρία γκολ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων έκανε μπαμ. Αλλά πέρα από αυτό αυτό , που πλέον φαίνεται κυρίως στα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού είναι ότι καταρρέει όταν δέχεται το πρώτο γκολ. Και στην Ευρώπη αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης είναι ολοφάνερη.
Ό,τι έγινε με την Μάριμπορ , έγινε και με την Λάτσιο. Τρία στην Σλοβενία, τρία και στην Ιταλία . Και έβλεπες τους πάγκους των δύο ομάδων και σε έπιανε θλίψη σαν Παναθηναϊκό. Ποιον να βάλεις να αλλάξει την ροή του αγώνα; Λίγο τον Μαυρία και τέλος. Και ο άλλος είχε Κλόζε, Λούλιτς, Ερνάνες και βάλε. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα χωρίς αρχή, τέλος, πλάνο , χωρίς ποιοτικούς παίκτες(που σε αυτά τα ματς φαίνεται πάρα πολύ) και με έναν Φερέιρα στον πάγκο, που φαίνεται ότι επίσης έχει παραδώσει όπλα και παρακολουθεί την ομάδα να καταρρέει και δείχνει αδύναμος να κάνει κάτι. Και δεν μιλάω για το ματς με την Λάτσιο, όπου υπήρχε η ποιοτική διαφορά, μιλάω για μία σειρά αγώνων και στην Ελλάδα όπου ο Παναθηναϊκός είναι με μία λέξη τραγικός.
Είδαμε πως έπαιξε και με την ΑΕΚ, αλλά και σε άλλα ματς με ομάδες, που έχουν χειρότερο ρόστερ από αυτόν, η τουλάχιστον ίδιο. Και φυσικά όταν κάνεις ανανέωση περιμένεις κάποιες σφαλιάρες στην Ευρώπη, αλλά εδώ η σφαλιάρα έχει γίνει συνήθεια για τον Παναθηναϊκό και εντός συνόρων. Και πολύ φοβάμαι, ότι θα πάρει η μπόρα και τα νέα παιδιά και θα κινδυνέψουν να καούν. Αυτά τα παιδιά δεν μπορούν τώρα να σηκώσουν το βάρος. Πόσο μάλλον, όταν είναι μέλη μίας ομάδας , πουν δεν είναι ΟΜΑΔΑ και που καταρρέει στην πρώτη στραβή. Χθες έκανε το λάθος ο Χουχούμης, λόγω απειρίας, αύριο μπορεί να το κάνει ο Λαγός την άλλη φορά ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Φουρλάνος και πάει λέγοντας.

Κανένας δεν στάθηκε από τους έμπειρους παίκτες. Οι αμυντικοί πελαγοδρομούσαν και οι μεσοεπιθετικοί μετά το 20 δεν υπήρχαν στο γήπεδο με πιο αρνητικό όλων τον Κουίνσι, που ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Αυτός ο Παναθηναϊκός απλά δεν βλέπεται και ο προπονητής του συνεχίζει να λέει διάφορες δικαιολογίες. Συνέχεια δικαιολογίες. Ελεος πια...
* Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στην Ρώμη, έφαγε την πίκρα του και πάλι τραγούδαγε και χειροκροτούσε και στα 90 λεπτά.


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: