Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Άσος απ’ το μανίκι!!

Άσος απ’ το μανίκι
Ο Φερνάντο Σάντος ανακοινώνει στις 12 το μεσημέρι τις επιλογές του για το φιλικό της Εθνικής με την Ιρλανδία την Τετάρτη (14/11) στο Δουβλίνο.

Η κάθε άλλο παρά βέβαιη παρουσία του Καρνέζη στον «άσο» (δυο 48ωρα πριν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Κέρκυρα) ίσως οδηγήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό σε… άσο απ’ το μανίκι, έχοντας πάντως περιορισμένες επιλογές.

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι βασικός κι αναντικατάστατος στον Άρη, την ίδια ώρα που οι Σηφάκης (Σαρλερουά) και Τζόρβας (Τζένοα) δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, ο Γλύκος έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ από τον Χακόμπο, ενώ σαν επιλογή υπάρχει κι ο Κώστας Λάμπρου της Φέγενορντ.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο Έλληνας μέσος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ρόμα στην Ιταλία και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει το ντεμπούτο του με τους μεγάλους, καθώς έχει αποτελέσει στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων.

Στα υπόψη του Πορτογάλου βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ βάζει σε σκέψεις την τεχνική ηγεσία, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί η κλήση του.

Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να κληθεί μετά από καιρό ο Παντελής Καπετάνος εξαργυρώνοντας την παρουσία του στην Κλουζ. Όπως και ο Παναγιώτης Κονέ (ήταν στην προεπιλογή για το Euro) που είναι βασικό στην Μπολόνια.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα δύσκολα θα κληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό. Έτσι η μη κλήση, μεταξύ άλλων, του Σπυρόπουλου στο αριστερό άκρο της άμυνας (για το οποίο υπάρχει ο Χοσέ Χολέβας) ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο για τον Κώστα Σταφυλίδη του ΠΑΟΚ, που δεν έχει αγωνιστεί με την Ανδρών.

Ο Κατσουράνης πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής, καθώς αυτήν την περίοδο δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα κι έχει μείνει μακριά από τις προπονήσεις για αρκετά μεγάλο διάστημα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: