Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Στραματσιόνι: «Σημαντική η πρόκριση»

Στραματσιόνι: «Σημαντική η πρόκριση»
Ικανοποιημένος από την πρόκριση της Ίντερ στην επόμενη φάση του Europa League εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσιόνι, μιλώντας στο «Mediaset». Η ιταλική ομάδα επικράτησε με σκορ 3-1 στην έδρα της Παρτιζάν και κατάφερε να πετύχει τη δέκατη συνεχόμενη νίκη της μακριά από το «Τζουζέπε Μεάτσα».

«Επιλέξαμε αυτή την τακτική, σύμφωνα με τους παίκτες που είχα στη διάθεσή μου και τα είπα κόπωσης που είχα διαπιστώσει. Έχουμε παίξει περισσότερο από κάθε άλλη ιταλική ομάδα τη φετινή σεζόν και τα προβλήματα τραυματισμών αρχίζουν να συσσωρεύονται», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είναι πραγματικά κρίμα που ο Γκάμπι Μουντινγκάγι προστέθηκε σε αυτή τη λίστα απόψε και προτιμήσαμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο να υποστεί χειρότερο τραυματισμό. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ήταν πολύ αναστατωμένος. Ήθελα προσεγγίσουμε προσεκτικά για να ελέγξουμε την κατάσταση και στο δεύτερο να βγούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάτι που συνέβη».

Καταλήγοντας, ο Στραματσιόνι μίλησε για την Ίντερ και την Ρουμπίν Καζάν που προκρίθηκαν μαθηματικά στην επόμενη φάση του Europa League: «Ήταν σημαντικό για εμάς να εξασφαλίσουμε την πρόκριση το συντομότερο δυνατό, αφού έχουμε ένα κουραστικό ταξίδι στο Καζάν και τώρα μπορώ να ξεκουράσω μερικούς παίκτες. Είμαστε ψυχολογικά δυνατοί. Θα πρέπει, όμως, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: