Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ στην επαρχία!!

Ήταν μια ιδέα την οποία επεξεργάστηκαν πέρσι για πρώτη φορά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Τελικά αποφασίστηκε να εφαρμοστεί φέτος. Άνοιγμα στην επαρχία...

Επαφή με τους φίλους της ομάδας εκτός Θεσσαλονίκης, μια και λόγω και της δύσκολης εποχής, δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για εύκολες μετακινήσεις στην Θεσσαλονίκη και για την Τούμπα και για το Παλατάκι. Η ομάδα μπάσκετ αρχίσει την Τρίτη τις εξορμήσεις της στο πλαίσιο ενός πρωτοποριακού προγράμματος με πρώτο σταθμό την Νάουσα. Γιατί εκεί; Ήταν ιδέα και του χορηγού «Vulis» που έχει έδρα εκείνα τα μέρη.

Η ομάδα θα βρεθεί για ανοικτή προπόνηση στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης στην Νάουσα και ήδη οι τοπικοί σύνδεσμοι έχουν ενημερωθεί και αναμένεται να δώσουν το παρόν. Το «Μ» επικοινώνησε με τον δήμαρχο της πόλης Τάσο Καραμπατζό, ο οποίος ήταν βέβαια ενήμερος και εξέφρασε την χαρά του για το χάπενινγκ. «Είναι πολύ σημαντικό που θα νέρθει ο ΠΑΟΚ εδώ» είπε αρχικά και πρόσθεσε... «Είναι πολύ τιμητικό για την πόλη μας και υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ήθελαν να δουν την ομάδα τους έστω και για μια προπόνηση. Μάλιστα θα γίνει και φιλικό με τον Ζαφειράκη, θεωρώ ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Είναι πολύ καλή πρωτοβουλία το άνοιγμα αυτό, οι σχέσεις μέσω ενός χορηγού του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές και ελπίζουμε η επίσκεψη να επαναληφθεί» σχολίασε ο πρώτος δημότης της Νάουσας, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα και σε μια πρόταση που έχει κάνει... «Προτείναμε μετά τον αγώνα η ομάδα του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει το κολυμβητήριο μας στον Άγιο Νικόλαο για χαλάρωση. Είναι πραγματικό στολίδι και θα το ευχαριστηθούν. Σε πρώτη φάση όμως θα απολαύσουμε το μπάσκετ στο κλειστό, όπως θα κάνουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Όπως σας είπα η περιοχή είναι γεμάτη ΠΑΟΚτσήδες. Απότι ξέρω και ένας δικός μας Ναουσαίος ο Γιώργος Τσίσκαρης έχει πολύ καλή σχέση με τον Σούλη Μαρκόπουλο και λογικά θα είναι και αυτός παρόν στο φιλικό με τον Ζαφειράκη, με τους ανθρώπους του οποίου έχουμε συνεχώς επαφή» κατέληξε ο Δήμαρχος Νάουσας. Ακόμα πάντως δεν εκπονηθεί πρόγραμμα για τις επόμενες επισκέψεις, αλλά είναι δεδομένο ότι σε πρώτη φάση θα προτιμηθούν περιοχές κοντάς την Θεσσαλονίκη όπου το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο είναι πολύ έντονο (Σέρρες, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Κοζάνη κλπ).


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: