Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Στο «χέρι» της!

Στο «χέρι» της
Με γκολ του Πλετ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γκενκ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, να δώσει συνέχεια στην αήττητη πορεία της στον 7ο όμιλο και να κρατά στο «χέρι» της την υπόθεση-πρόκριση.

Στην Ελβετία, η Βασιλεία πήρε την πρώτη νίκη στη διοργάνωση με τον Μάρκο Στρέλερ δέκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης να της χαρίζει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Βιντεότον.

Σπόρτινγκ Λ.-Γκενκ 1-1

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι γηπεδούχοι μπορεί να έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σχάαρς στο 59’, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ με την κεφαλιά του Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 1-0. Οι Βέλγοι όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και με τον Πλετ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 68’, έφτασαν στις καθυστερήσεις στο τελικό 1-1 που τους διατήρησε στην κορυφή του ομίλου.

Βασιλεία-Βιντεότον 1-0

Στην Ελβετία «μίλησε» η εμπειρία! Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και κακό ρυθμό, Βασιλεία και Βιντεότον όδευαν προς ένα… σβηστό 0-0, μέχρι να αναλάβει δράση ο Μάρκο Στρέλερ. Ο 31χρονος φορ ήταν αυτός που στο 80ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 7ου Ομίλου
Σπόρτινγκ Λ.-Γκενκ 1-1
(Φαν Βολφσβίνκελ 59’, Πλετ 90+1’)
Βασιλεία-Βιντεότον 1-0
(Στρέλερ 80’)

Βαθμολογία 7ος Όμιλος

1. Γκενκ 8 (8-4)
2. Βιντεότον 6 (5-5)
3. Βασιλεία 5 (4-4)
4. Σπόρτινγκ Λ. 2 (2-6)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (22/11, 20:00)
Βιντεότον-Γκενκ
Βασιλεία-Σπόρτινγκ Λ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: