Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αποστολίδης: «Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος ο Σιστιακόφ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μίλησε για την πιθανότητα συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ρώσο Γερμάν Σιστιακόφ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον Σιστιακόφ:
«Δε γνωρίζω τον συγκεκριμένο, γνωρίζω ότι ήρθε για αναλάβει προφανώς πόστο στον ΠΑΟΚ. Εκείνο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, είναι ανθρώπους που να είναι εξειδικευμένοι για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Από ότι ακούγεται ο άνθρωπος αυτός είναι ο ειδικός για να κάνει τη δουλεία όπως θέλει και ο Σαββίδης. Δεν ξέρω τι αρμοδιότητες θα έχει αλλά θεωρώ πως δε θα μπορούσε να υπάρχει σύγκρουση αρμοδιοτήτων με τον Βρύζα, με την προϋπόθεση πως δε θα είναι ο Βρύζας πρόεδρος αλλά ο Σαββίδης. Αν αναλάβει, θα έχει το ρόλο του τζένεραλ μάνατζερ όπως είναι στην Αγγλία. Θα είναι δηλαδή υπεύθυνος στο αγωνιστικό τμήμα. Θα ασχολείται με τον καταρτισμό προϋπολογισμού και θα αναφέρεται στον πρόεδρο και τον ιδιοκτήτη. Θεωρώ πως θα είναι παρά πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ, εφόσον έχει ικανότητες, αλλά δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στον ρόλο του προέδρου. Δεν πιστεύω πως έρχεται να παίξει τον ρόλο του προέδρου στην ΠΑΕ. Θα μπορούσε να είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος.»

Για την επιλογή του Σαββίδη να τον εντάξει στο δυναμικό της ΠΑΕ:
«Ο κύριος Σαββίδης δείχνει ότι θέλει οπωσδήποτε να προστατέψει την επένδυσή του, κάτι που μου αρέσει. Έχοντας έναν άνθρωπο που θα έχει αυτές τις αρμοδιότητες, σε συνεργασία με την κυρία Γκοντσάρεβα, αποκλείει την πιθανότητα της κατασπατάλησης του παοκτσίδικου χρήματος, κάτι που είναι πολύ θετικό.»







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: