Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!

Buona sera, φίλες και φίλοι. Χθες είχαμε 5/8 επιλογές, χάνοντας το G/G της Αϊντχόβεν που δεν μπόρεσε να σκοράρει στη Σουηδία και ενώ δέχτηκε γκολ πολύ νωρις (12΄), το under του Παναθηναϊκού που δέχτηκε 3 γκολ από την Λάτσιο, παίζοντας χωρίς πάθος και κάνοντας δώρο και τα 3 γκολ και το over της Σπάρτα Πράγας που έμεινε στο 1-1 στο Ισραήλ από το 24΄, χωρίς να μπει άλλο γκολ, σε μια αγωνιστική που είχαμε βροχή από γκολ.


Στο σημερινό κουπόνι έχουμε αρκετούς αγώνες με πολλά βραδυνά φαβορί κυρίως από Αργεντινή. Ξεκινώντας απο την Αργεντινή λοιπόν, έχουμε την Μπελγράνο (3η) να υποδέχεται την Αρχεντίνος Τζούνιορς που είναι χαμηλά στην βαθμολογία, φαβορί οι γηπεδούχοι κυρίως λόγω της καλής τους άμυνας και της επιθετικής τους αποτελεσματικότητας, ενώ πιστεύω πολύ στην Νιούελς που εντός συνήθως «πνίγει από το λαιμό» τους αντιπάλους της, με έναν φορμαρισμένο Σκόκο που την οδηγεί σε επιτυχίες, οπότε και εδώ άσος. Στην Ισπανία η Μπέτις (4η) υποδέχεται την Γρανάδα, εντυπωσιακή η πορεία των γηπεδούχων, οφείλεται κυρίως στην επιθετική τους αποτελεσματικότητα, στην έδρα της έχασε μόνο από την Ατλέτικο και την Βαγιεκάνο, οι υπόλοιπες μόνο νίκες, απέναντι σε μια Γρανάδα που δεν έχει το εύκολο γκολ και έχει 4/5 ήττες εκτός έδρας, οπότε και εδώ άσος. Επειδή θα φορτωθεί πολύ ο άσος του Λεβαδειακού που αντιμετωπίζει τον Άρη το Σάββατο, θα τον πάρω από σήμερα, κυρίως λόγω των πολλών απουσιών του Άρη και της απουσίας του πρώτου σκόρερ του Αγκάνθο, αλλά και της ανάγκης του Λεβαδειακού για τους 3 βαθμούς.
Στην 2η Γερμανίας η Χέρτα παίζει εκτός με την Σαντχάουζεν, μετά την γκέλα στην έδρα της με την Ίνγκολσταντ (0-0) χάνοντας πολλές ευκαιρίες, πιστεύω ότι η Χέρτα θα περάσει, θεωρώντας τους γηπεδούχους πολύ χαμηλό εμπόδιο για τους Βερολινέζους, ενώ σε άλλο παιχνίδι η Κολωνία υποδέχεται την Ντούϊσμπουργκ, οι φιλοξενούμενοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια, οι γηπεδούχοι είναι επιρρεπείς στην άμυνα, οπότε από τον χαμηλό άσο, θα πάω με εκατέρωθεν γκολ. Στην 2η Γαλλίας η Γκινγκάμπ υποδέχεται την Τουρ, φορμαρισμένες και οι 2 ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, οπότε και εδώ G/G. Τέλος στην 1η Γερμανίας η Μάϊντζ υποδέχεται την Νυρεμβέργη, πολύ χαμηλός ο άσος, η Νυρεμβέργη μπορεί να μην παίρνει αποτελεσματα κάνει όμως ευκαιρίες, πιστεύω ότι μπορεί να σκοράρει και να έχουμε και εδώ G/G.

Πρόταση (σε ελεύθερη επιλογή):

1Η ΤΕΤΡΑΔΑ:
ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ-ΧΕΡΤΑ 2 (1.63)
ΚΟΛΩΝΙΑ-ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G (1.80)
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΤΟΥΡ  G/G (1.83)
ΜΑΪΝΤΖ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ G/G (1.80)


2Η ΤΕΤΡΑΔΑ:
ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ  1(1,86)
ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ   1(1,72)
ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ-ΚΙΛΜΕΣ  1(1,63)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ (1,86)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Ashley Zeitler)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: