Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

«Ματ» με Σιστιακόφ!

Το προηγούμενο διάστημα, τα «αυτιά» και τα «μάτια» του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα ειδικότερα και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γενικότερα, ήταν κατά πρώτο λόγο η Μαρία Γκοντσάρεβα και κατά δεύτερο ο Ιβάν Κοντάρεφ.

Η επιστροφή του τελευταίου στη Ρωσία, άφησε… μόνη της την Μαρία Γκοντσάρεβα στα γραφεία του «ασπρόμαυρου» συλλόγου στη Μικράς Ασίας, όμως οι άνθρωποι της πλήρης εμπιστοσύνης και της ίδιας γλώσσας του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη είναι εκ νέου… δύο.

Και αυτό γιατί στην συμπρωτεύουσα βρίσκεται πλέον ο Γερμάν Σιστιακόφ, ο 42χρονος πρώην αντιπρόεδρος της Ανζί Μαχατσκάλα και ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά από αθλητικό μάνατζμεντ. Άλλωστε, μία ματιά στο βιογραφικό του μπορεί να πείσει και τον πλέον δύσπιστο για τις γνώσεις και τις ικανότητές του, με τον Σιστιακόφ να πιάνει αμέσως… δουλειά. Ο «απεσταλμένος» του Ιβάν Σαββίδη και κατά τα φαινόμενα υπεύθυνος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα τα θέματα πλην των οικονομικών, τα οποία παραμένουν στη δικαιοδοσία της Μαρίας Γκοντσάρεβα, είχε το πρωί συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα και ενημερώθηκε από αυτόν για τη δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος, την οργάνωση της ΠΑΕ σε θέματα που άπτονται του αγωνιστικού τομέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος στο συγκεκριμένο κομμάτι και όχι μόνο. Εν συνεχεία ο Σιστιακόφ, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο σύμβουλος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ σε ποδοσφαιρικά θέματα, παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπα και πήρε μία πρώτη «γεύση» από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, με την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη να μην περιορίζεται στη χθεσινή ημέρα. Και αυτό γιατί ο Ρώσος παράγοντας θα παραμείνει στην πόλη για τουλάχιστον μία εβδομάδα, με σκοπό να ενημερωθεί για όλα τα καίρια θέματα όσο το δυνατόν καλύτερα και να ενημερώσει σχετικά τον Ιβάν Σαββίδη, μεταφέροντάς του παράλληλα και τις δικές του απόψεις σχετικά με τα ζητήματα που χρίζουν βελτίωσης, άμεσων λύσεων ή ακόμα και αναδόμησης.

Η εν λόγω πάντως εξέλιξη, η άφιξη δηλαδή του Γερμάν Σιστιακόφ, δεν προκάλεσε την παραμικρή έκπληξη εντός των τειχών της Τούμπας από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης είχε ενημερώσει σχετικά τον Ζήση Βρύζα, με την παρουσία του να κάνει πιο έντονη τη «σφραγίδα» του ομογενή επιχειρηματία στον ΠΑΟΚ και να είναι ενδεικτική του πως σκέφτεται ο Πόντιος επιχειρηματίας να διοικήσει τον Δικέφαλο, έχοντας ως «βάση» του το Ροστόφ.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: