Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Μπιέλσα: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Μπιέλσα: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»
Τα αίτια για την ήττα (3-2) από τη Λιόν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League, καλείται να βρει η Αθλέτικ Μπιλμπάο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Τα γκολ του Ερέρα και του Αντούριθ δεν ήταν αρκετά για τους Βάσκους για να μπορέσουν να νικήσουν τους Γάλλους, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβει ο Αργεντινός τεχνικός.

«Κάποια στιγμή χρειάζεται να εξετάζουμε γιατί η ομάδα δεν μπορεί μερικές φορές να πάρει αυτό που της αξίζει και αυτό είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το εξηγήσω. Οι ήττες πάντα σε ρίχνουν ψυχολογικά, αλλά όταν κάτι είναι άδικο και αυτό είναι πιο θλιβερό. Δεν είναι ότι αμυνθήκαμε άσχημα ή ήμασταν ανοργάνωτοι», ανέφερε αρχικά ο 57χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Σε γενικές γραμμές κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και είχαμε σε αρκετά μεγάλο σημείο του αγώνα την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτές οι δικαιολογίες, σε σύγκριση με το αποτέλεσμα, χάνουν την αξία τους. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αναλύσουμε τι πήγε στραβά και να δουλέψουμε για να το διορθώσουμε, ώστε να μην ξανασυμβεί. Χρειάζεται υπομονή και ανοχή, αλλά αυτό θα μας φανεί χρήσιμο για να αλλάξουμε νοοτροπία».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: