Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας»

«Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας»
Προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, εμφανίστηκε ο Στέργος Μαρίνος.

«Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Εμείς φέραμε εδώ την ομάδα και με τη βοήθεια όλων πρέπει να την αλλάξουμε», τόνισε ο δεξιός μπακ των «πρασίνων» μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην Κέρκυρα (0-0).


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είμαστε πολύ προβληματισμένοι. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε, αλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Κάθε αγωνιστική λέμε πως πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά φαίνεται πως λείπει κάτι από κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πράγματα που δεν περνάμε από τις προπονήσεις στα παιχνίδια.

Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο και λυπούμαστε για αυτόν τον κόσμο που τον πικραίνουμε συνέχεια. Εμείς φέραμε εδώ την ομάδα και με τη βοήθεια όλων πρέπει να την αλλάξουμε. Πρέπει να σοβαρευτούμε και να αλλάξουμε την κατάσταση.

Δεν μπορούμε να πούμε για κάποια συγκεκριμένα πράγματα που φταίνε. Το εύκολο είναι να πούμε τι φταίει. Το θέμα είναι να τα αλλάξουμε. Δεν έχουμε χρόνο να βλέπουμε τι δεν πάει καλά. Από το επόμενο παιχνίδι πρέπει να το αλλάξουμε. Θέλουμε ένα σερί νικών για να μας βοηθήσει ψυχολογικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: