Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ποιος θα πάρει παίκτη από ποιον, στο τέλος;


Ο σκύλος διαβάζει και ακούει δεξιά και αριστερά πως ο Σαββίδης θέλει τον χειμώνα ή το ερχόμενο καλοκαίρι να αποκτήσει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ή, μήπως όχι;

Η μύτη του σκύλου, είναι συνέχεια στο πάτωμα. Οπότε ακόμα και να πέσει κάτι κάτω, να μην το πιάσει στον αέρα δηλαδή, πάλι θα το βρει και θα το μυρίσει! Κι επειδή κάτι μύρισε από την πιάτσα, θέλει να το μοιραστεί μαζί σας.

Τι είναι αυτό; Διαβάστε: η πιθανότητα να πάρει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ο Σαββίδης είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι, δεν συμπληρώνει πολλές πιθανότητες. Τουλάχιστον όχι κάποιον πρωτοκλασάτο (Τζιμπούρ, Τοροσίδη, Χολέμπας) ή κάποιον, τέλος πάντων, που να χρειάζεται ο Ζαρντίμ. Ο Μαρινάκης δεν θα δεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο, αφού ουσιαστικά θα αμφισβητούσε νωρίς-νωρίς την κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, μάλιστα, ας μην αποκλείσουμε να γίνει το ανάποδο δρομολόγιο! Να κατέβει παίκτης του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό! Είτε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είτε στην καλοκαιρινή. Οι "ερυθρόλευκοι", άλλωστε, δεν έχουν την απόλυτη πληρότητα σε όλες τις θέσεις και θα μπορούσε να πει κάποιος πως "χωράει" μεταγραφή 11άδας στον Ολυμπιακό. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Αυτό δεν θα σας το πούμε, είναι ακόμα νωρίς.

Θα σας πούμε, όμως, ποιος δεν είναι, καθώς στο μυαλό όλων, σαν πρώτη σκέψη, έρχεται ο Αθανασιάδης. Ο Κλάους, όμως, δεν "χωράει" στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχουν ο Τζιμπούρ με τον Μήτρογλου για ...μία θέση στον ήλιο. Με τον Πάντελιτς, που είναι επίσης μεγάλος σκόρερ, να μένει στον πάγκο. Στην κορυφή της γραμμής κρούσης, λοιπόν, οι Πειραιώτες δεν χρειάζονται παίκτη. Τουλάχιστον έτσι μάθαμε..sportog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: