Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ρότζερς: «Δεν μπορούμε να κοντράρουμε τους πρώτους»


Ρότζερς: «Δεν μπορούμε να κοντράρουμε τους πρώτους»
Δεν χάιδεψε αυτιά ο Μπρένταν Ρότζερς όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λίβερπουλ. Ο προπονητής των «κόκκινων» είχε λόγους να είναι χαρούμενος, αφού η ομάδα του κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-1), παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Τσέλσι.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει την επάνοδό της στην κορυφή και να ανταγωνιστεί τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Λίβερπουλ ύστερα από το χτεσινό αποτέλεσμα συμπλήρωσε το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς ήττα, παρόλα αυτά δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από την 13η θέση στην οποία βρίσκεται, 15 βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι οπαδοί πάντως της ομάδας δεν παύουν να την στηρίζουν, κάτι για το οποίο ο Ρότζερς είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος: «Δεν είναι εύκολο για αυτούς, όμως μας έχουν υποστηρίξει με απίστευτο τρόπο», ανέφερε ο Βορειοιρλανδός τεχνικός.

Όσο για τις προσδοκίες και τις προοπτικές του συλλόγου, φάνηκε ιδιαίτερα ρεαλιστής: «Όλοι ξέρουμε τι πρεσβεύει η Λίβερπουλ και την τεράστια ιστορία της, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάμε το παρελθόν. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις τεράστια ποσά για να εξοικονομήσεις χρόνο πρέπει να δημιουργήσεις κάτι από την αρχή κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.

Απέχουμε πολύ από τους πρώτους. Φοβάμαι πως αυτή είναι η αλήθεια για την ομάδα, όμως οι νέοι παίκτες βελτιώνονται συνεχώς κι αν μπορέσουμε να κάνουμε μία με δύο προσθήκες, ίσως μπορέσουμε να μετατρέψουμε τις πολλές μας ισοπαλίες σε νίκες»
, κατέληξε ο 39χρονος προπονητής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: