Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

"Μπάσιμο" εκ νέου για τον Κις!!

Η ήττα από τον Πανιώνιο και κυρίως η κακή εμφάνιση των "κιτρινων" ανέδειξε και πάλι το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, την στιγμή που ο Βαγγέλης Αγγέλου παραδέχθηκε ότι ο Τζέρεμι Χαντ δεν μπορεί να προσφέρει το κάτι... παραπάνω στον Άρη. Οι διοικούντες λοιπόν ανέλυσαν τα δεδομένα όσον αφορά τις επιλογές αλλά κυρίως τις δυνατότητες για να ενισχυθεί η ομάδα μεταγραφικά και το συμπέρασμα είναι το "μπάσιμο" για τον Μπίλι Κις.

Ο Αμερικανός βρίσκεται στις Η.Π.Α και ουσιαστικά παραμένει ελεύθερος, παρότι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει εδώ και 15 ημέρες με άλλη ομάδα της Α1, όμως δεν έχει ενεργοποιηθεί η εν λόγω συμφωνία καθώς το θέμα έχει "κολλήσει" στην προκαταβολή που έχει ζητήσει ο Μπίλι Κις προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα. Οι "κίτρινοι" λοιπόν ενημερώθηκαν για την συγκεκριμένη εξέλιξη όπως και για το γεγονός ότι ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις. Βέβαια για να μπορέσει να τις καλύψει η ΚΑΕ έπρεπε να υπάρχει η δέσμευση για βοήθεια από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, από διοικητικη θέση και ο οποίος αντιλαμβανόμενος την δύσκολη κατάσταση αποφάσισε να δώσει το ποσό που απαιτείται ώστε να προχωρήσει ο Άρης στην απόκτηση του Μπίλι Κις.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα του Μπίλι Κις μιας και ο Άρης μπορεί να του προσφέρει άμεσα τα χρήματα που ζητάει, συμπεριλαμβανομένης και της προκαταβολής, ώστε να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: