Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Νταβίντ... Να-βαράω! (video)

Νταβίντ... Να-βαράω (video)
Το τελευταίο θύμα του Νταβίντ Ναβάρο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca. Η ισπανική εφημερίδα κατέγραψε τα περιστατικά με την αντιαθλητική συμπεριφορά του Ισπανού σέντερ μπακ της Λεβάντε που… βαράει αρκετά συχνά τους αντιπάλους του. Το sport-fm.gr με αφορμή αυτό το ρεπορτάζ έψαξε και βρήκε τα βίντεο με τις προκλητικές ενέργειες του Ισπανού αμυντικού.


Τη σεζόν 2010/11 ο Φερνάντο Γιορέντε πήδηξε να διεκδικήσει με κεφαλιά την μπάλα, όμως ο παίκτης των «νυχτερίδων» τον χτύπησε στα πλευρά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει για μερικά λεπτά την αναμέτρηση.




Ακόμη και σε επίπεδο Champions League ο Ναβάρο, ως παίκτης της Βαλένθια, δημιούργησε πρόβλημα σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Ίντερ, όταν έριξε γροθιά στον Μπουρντίσο σε διαπληκτισμό των δύο ομάδων.




Πάλι - ως ποδοσφαιριστής των «νυχτερίδων» - ο 32χρονος αμυντικός είχε έρθει στα χέρια με τον Λουίς Φίγκο, όταν ο πρώτος έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος εκνευρίστηκε με αυτό το γεγονός.




Ο Ναβάρο κατάφερε μέσα σε 11 δευτερόλεπτα (!) από την έναρξη ενός αγώνα με την Μπαρτσελόνα να έχει προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απόρησε με την ενέργειά του.




Χθες το βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο «σηκώθηκε» να κερδίσει την μπάλα στον αέρα, όμως ο Ναβάρο τον χτύπησε με τον αγκώνα με αποτέλεσμα να σχιστεί το φρύδι του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.






πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: