Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κισκαμπάνης, Παντελιάδης, Παρμαξίδης, Μανουσάκης: «Θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα λίγες ώρες μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας τους στο Κορδελιό, αναφέρθηκαν στη φετινή προσπάθεια για την άνοδο και την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο

Με… ασταμάτητο τρένο μοιάζει ο Απόλλων Καλαμαριάς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και απολαμβάνοντας φυσικά την μοναξιά της κορυφής.
Η νίκη στο Κορδελιό ήρθε με «περιπετειώδη» τρόπο, στο τελευταίο λεπτό, ίσως όμως αυτό την έκανε ακόμη πιο «γλυκιά» για τους «κοκκινόμαυρους», που φέτος έχουν νοοτροπία νικητή, πήραν φόρα και δε σταματούν πουθενά. Έστω και με σκορ 1-0 και στα τρία παιχνίδια. Η νίκη μετράει πρωτίστως και όλα τα άλλα έπονται. Σε αυτό συμφωνούν και τέσσερις από τους πρωταγωνιστές του φετινού Απόλλωνα, οι Φώτης Κισκαμπάνης, Σάββας Παντελιάδης, Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης και Αντώνης Μανουσάκης, οι οποίοι μίλησαν στο «Μ» λίγες ώρες μετά το διπλό στο Κορδελιό, τονίζοντας ότι στόχος φέτος είναι να… αναγκάσουν τον κόσμο να ξαναγεμίσει το γήπεδο.

Κισκαμπάνης: «Κομπίνα το γκολ»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Απόλλωνα, Φώτης Κισκαμπάνης, πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα και αυτή τη φορά το αφιέρωσε όχι στο παιδί που κυοφορεί η σύζυγός του (όπως είχε κάνει στην πρεμιέρα βάζοντας την μπάλα μέσα στην μπλούζα του) αλλά στο 4χρονο γιο του, ο οποίος είχε γενέθλια, για αυτό και έδειξε με τα δάκτυλα τον αριθμό «τέσσερα». Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους: «Όπως είπα και μετά το ματς, το γκολ αυτό προέρχεται από κομπίνα, που έχει δουλευτεί στην προπόνηση. Τα στημένα είναι ένας βασικός τρόπος σκοραρίσματος και εμείς θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά να κερδίζουμε. Και θεωρώ σημαντικό να ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε όχι μόνο τις επιτυχίες, αλλά και κάποια άσχημα αποτελέσματα που μπορεί να έρθουν στο μέλλον».

Παντελιάδης: «Ευτυχώς το εκτέλεσα εγώ…»

Η συζήτηση «ελάφρυνε» όμως αρκετά όταν ρωτήσαμε το Σάββα Παντελιάδη για τη φάση του γκολ: «Ευτυχώς πήγα να το εκτελέσω εγώ, διότι αν πήγαινε πάλι ο Μανουσάκης, δε θα μιλούσαμε τώρα για νίκη», είπε με χιούμορ, που προκάλεσε το γέλιο και του Κρητικού μέσου, που απάντησε: «Μη λες τέτοια, γιατί δε θα ξαναπαίξω ποτέ», σχολίασε για να συμπληρώσει ο Κισκαμπάνης: «Άγιο είχαμε, γράψε, που εκτέλεσε το κόρνερ ο Παντελιάδης», και οι τέσσερις παίκτες γέλασαν, δείγμα βέβαια του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Παρμαξίδης: «Πολύ καλό κλίμα»

Σε αυτό στάθηκε και ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης: «Πάντα υπήρχε καλό κλίμα στον Απόλλωνα, αλλά φέτος ιδιαίτερα πολύ περισσότερο, διότι κάνουμε όλοι οι παίκτες μεταξύ μας παρέα, οι πιο έμπειροι με τους πιο μικρούς, δεν υπάρχει απόσταση. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο, γιατί πέρυσι τον απογοητεύσαμε. Στο Κορδελιό κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, σκοράραμε εμείς, πήραμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε».

Μανουσάκης: «Πρώτοι μέχρι τέλους»

Ο Αντώνης Μανουσάκης στάθηκε όπως και οι προλαλήσαντες στη σημασία της νίκης: «Σε ένα μικρό γήπεδο, εκμεταλλευτήκαμε μία από τις φάσεις που δημιουργήσαμε, πήραμε τη νίκη και αυξήσαμε τη διαφορά από την πρώτη θέση. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, για να είμαστε πρώτοι στο τέλος».
Ολοκληρώνοντας και αφού τα πειράγματα συνεχίζονταν, ο Σάββας Παντελιάδης έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια: «Ο κόσμος παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας ήρθε στο Κορδελιό και βοήθησε την ομάδα και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και την Κυριακή, με πιο μαζικό τρόπο. Για μας στόχος είναι, όπως είπε και ο Τριαντάφυλλος, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: