Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ρόμπεν:«Δεν θα υπάρχει ένταση κόντρα στην Γερμανία»

Ρόμπεν:«Δεν θα υπάρχει ένταση κόντρα στην Γερμανία»
Στο παρελθόν ανήκουν τα ματς ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας και της Γερμανίας, που ήταν γεμάτα ένταση και μίσος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Άριεν Ρόμπεν.

Ο μεσοεπιθετικός των «οράνιε» ανέφερε πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σε ποδοσφαιρικό επίπεδο έχουν εξομαλυνθεί, ενώ υπογράμμισε πως είναι ένα καλό «κρας τεστ» για εκείνον και τους συμπαίκτες του.

«Συνεχίζει να είναι ένας σημαντικός και διαφορετικός αγώνας. Ωστόσο, το μίσος και η επιθετικότητα που υπήρχαν στους προηγούμενους αγώνες δεν υπάρχουν πια. Οι σχέσεις μεταξύ της Ολλανδίας και της Γερμανίας είναι σε πολύ καλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Πλέον, δεν είναι τόσο συναισθηματικά φορτισμένα τα ματς ανάμεσα στις δύο χώρες. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι για εμάς, καθώς αποτελεί μία ευκαιρία να διαπιστώσουμε σε τι επίπεδο είμαστε αυτή την στιγμή», τα λόγια του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, όταν ρωτήθηκε για το αν εκείνος και οι συμπαίκτες του βλέπουν το φιλικό απέναντι στα «πάντσερ» ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκδίκηση, μετά την ήττα των «οράνιε» στο περασμένο Euro:

«Δεν το βλέπουμε σαν μία ευκαιρία για να πάρουμε εκδίκηση, μετά την ήττα με 2-1 στο μεταξύ μας παιχνίδι στο Euro. Η Γερμανία, από την πλευρά της, έχει αρκετές απουσίες, όμως και εμείς έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ματς, σε σχέση με εκείνο που έγινε πριν από μερικούς μήνες». 



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: