Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Ο διαιτητής έκοψε το ματς στα δύο»


«Ο διαιτητής έκοψε το ματς στα δύο»
Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Λεονάρντο ύστερα από το ισόπαλο αποτέλεσμα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονπελιέ (1-1). Ο Βραζιλιάνος αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων θεωρεί πως η απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Μαμαντού Σακό ήταν άδικη και καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα.

Η κριτική για τις διαιτητικές αποφάσεις δεν είναι κάτι που συνηθίζει ο Λεονάρντο. Αυτή τη φορά όμως ήταν ξεκάθαρος για το ρόλο που έπαιξαν στην αποτυχία της Παρί να πάρει τη νίκη: «Η φάση όπου αποβλήθηκε ο Σακό ξεκινά με επιθετικό φάουλ του αντιπάλου. Αν είχε σφυρίξει εκείνη την ώρα, θα είχαμε γλιτώσει την κόκκινη κάρτα.

Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, όμως όταν μένεις με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό, τότε το παιχνίδι σπάει στα δύο. Ήταν ένα σημαντικό ματς δε γίνεται να καθορίζεται με αυτό τον τρόπο!»
, ανέφερε το στέλεχος της Παρί.

Μάλιστα ο Λεονάρντο δεν ξέχασε το γεγονός πως ο ίδιος διαιτητής είχε αφήσει την ομάδα με 10 παίκτες και είχε αποβάλει τον Αντσελότι τον περασμένο Αύγουστο κόντρα στην Αζαξιό (0-0): «Ίσως είναι σύμπτωση. Όταν όμως ζητάς επαγγελματισμό από τους ποδοσφαιριστές, το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει από όλους», κατέληξε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: