Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Εμπρακτη στήριξη

Πρόθεση της διοικούσας του Αρη είναι να καλέσει σύντομα Γιαννίτση και Διούλη για αναπροσαρμογή και Οικονομόπουλο για ανανέωση συμβολαίου.
Το κέρδος που μπορεί να αποκομίσει ο Αρης από τη φετινή σεζόν είναι ξεκάθαρα οι εμπειρίες που παίρνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τού ούτως ή άλλως νεανικού ρόστερ και η δημιουργία ενός κορμού παικτών, μικρών σε ηλικία στους οποίους οι «κίτρινοι»- και υποχρεωτικά λόγω συνθηκών-  θα στηριχτούν τα επόμενα χρόνια και μέσα από την υπεραξία τους, θα αποκομίσουν εν δυνάμει και οικονομικά οφέλη.

Στόχος της διοικούσας επιτροπής είναι με την πρώτη ευκαιρία, ενδεχομένως μέσα στα επόμενα 24ωρα, να καλέσει σταδιακά τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, προτείνοντάς τους, αναπροσαρμογή τόσο στη χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους, όσο και στους οικονομικούς όρους με την αύξηση παράλληλα και της ρήτρας που έχει μπει στο συμβόλαιό τους.
Αναφερόμαστε φυσικά στους παίκτες που δεν έγιναν φέτος επαγγελματίες, όπως οι Σουνάς, Νταμαρλής και Αντωνιάδης για παράδειγμα, αλλά στη δεύτερη κατηγορία παικτών που έγιναν επαγγελματίες το περασμένο καλοκαίρι και αμείβονται μόνο με μισθό. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν ο Μιχάλης Γιαννίτσης με τον Σωκράτη Διούδη αλλά και τον Γιάννη Γιαννιώτα, με τον οποίο άτυπα οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

ΡΗΤΡΑ

Στους δυο πρώτους που έχουν συμβόλαια μέχρι το 2015 ο Γιαννίτσης και το 2014 ο Διούδης, αλλά αμείβονται με ελάχιστα χρήματα (μισθό συν μπόνους συμμετοχών), υπάρχει η πρόθεση να γίνει μια αναπροσαρμογή κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και… διόρθωση της σχετικά χαμηλής ρήτρας που υπάρχει (αμφότεροι έχουν 200.000 ευρώ).  Θυμίζουμε ότι στους νεαρούς που προωθήθηκαν φέτος η ρήτρα είναι πάνω από 1 εκατ. Διαφορετική περίπτωση είναι αυτή του Γιαννιώτα, με τον οποίο έχουν γίνει κάποιες κουβέντες (το δικό του συμβόλαιο λήγει το 2014), όλες όμως με τον προηγούμενο ατζέντη του και είναι άγνωστο τι στάση θα κρατήσει με την αλλαγή δεδομένων και την προοπτική πρότασης από γερμανική ομάδα.

Σύντομα εξάλλου αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση και ένας άλλος νεαρός ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, που κάνει εξαιρετικά παιχνίδια εσχάτως, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και επίσης αμείβεται με μισθό και υπάρχει διάθεση να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».sday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: