Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Παντζιαράς: «Στήριξη στα νέα παιδιά και τους Έλληνες προπονητές»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στους Έλληνες προπονητές, στο γιο του που είναι προπονητής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και στον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους Έλληνες προπονητές:

«Εγώ είμαι υπέρ του Έλληνα προπονητή. Να τους δώσουμε τα ηνία, να προσπαθήσουν να κάνουν δουλεία γιατί πιστεύω πως αγάπη το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο πολύ από τον ξένο. Και με αυτή την κρίση είναι ευκαιρία να εμπιστευτούμε τον Έλληνα προπονητή και έτσι θα βγει και μια Έθνική ομάδα καλύτερη».

Για τον γιο του, Ανδρέα, που είναι προπονητής στον Απόλλωνα:

«Πηγαίνει πολύ καλά, προβληματίζεται και ψάχνεται συνέχεια. Μαθαίνει την κατηγορία, δούλεψε 5 χρόνια και στηρίζεται στα πόδια του. Το μόνο που πήρε από μένα είναι το όνομα. Αυτός θα διευθύνει τα αποδυτήρια και αυτός θα κάνει ότι του λεει το κεφάλι του».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος:

«Ανέφερα για τους Έλληνες προπονητές αλλά είμαι υπέρ και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτοί θα αγαπήσουν τη φανέλα και θα στηριχτούν από τον κόσμο. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στηριζόμασταν σε παίκτες που ερχόντουσαν για 3 χρόνια και μετά φεύγανε. Και στον ΠΑΟΚ με καλή απόδοση τα παιδιά φέρανε την ομάδα εκεί που είναι.»

Για τον Άρη:

«Να κάνουμε υπομονή όλοι μας και να στηρίξουμε τα παιδιά που με την απόδοση τους μας δείξανε πως μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα πιο ψηλά. Νομίζω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.»

Για τους τερματοφύλακες του Άρη:

«Θυμάμαι από παλιά πως λίγους τερματοφύλακες κάναμε μεταγραφή στον Άρη. Έχει μια καλή τριάδα τερματοφυλάκων ο Άρης, ακούω καλά λόγια και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στα γκολπόστ.»



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: