Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κουμάλο: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ»

Ο Μπονγκανί Κουμάλο έχει δωθεί ως δανεικός από την Τότεναμ στον Π.Α.Ο.Κ. Ο ίδιος πιστεύει πως έχει μέλλον στη λονδρέζικη ομάδα, ενώ δήλωσε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ καθώς αγωνίζεται βασικός.

Αναλυτικά όσα είπε στη Νότιο Αφρική:

«Ακόμη πιστεύω πως έχω μέλλον στην Τότεναμ. Για την ώρα, ωστόσο, είμαι συγκεντρωμένος στο να αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ για τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ και η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά. Είμαστε δεύτεροι στη βαθμολογία. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αγωνίζομαι βασικός κάθε εβδομάδα σε ένα πρωτάθλημα που πιστεύω πως είναι πολύ ανταγωνιστικό και δυναμικό. Αν και στην Τότεναμ έκανα καθημερινά προπονήσεις με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου ενώ αγωνιζόμουν συνεχώς με τη δεύτερη ομάδα, αυτό που χρειαζόμουν ήταν ανταγωνιστικά παιχνίδια αρκετά συχνά και ευτυχώς αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ».

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και την οικονομική κρίση: «Τα εστιατόρια με τα θαλασσινά είναι πανέμορφα. Ο κόσμος ακόμη περπατά στο δρόμο με το χαμόγελο στα χείλη. Το ποδόσφαιρο δίνει συχνά ελπίδα όπου υπάρχει απελπισία».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: