Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κούραση και απουσίες επικαλέσθηκε ο Φερέιρα!!


Πάλι, οι άλλοι φταίνε στον Φερέιρα…
Παρά την νέα απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ο Φερέιρα προτίμησε να ψάξει και πάλι δικαιολογίες και να υποστηρίξει διάφορα παρά να πει αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος.

Το «τριφύλλι» σέρνεται, αλλά ο Πορτογάλος είδε την ομάδα του να προσπαθεί και για την ισοπαλία του έφταιξαν οι απουσίες, η κόπωση και οι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα:

«Ήταν ακόμη ένα ματς που δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να κερδίσουμε. Δουλέψαμε πολύ, αλλά αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έκανε καλό παιχνίδι και καραδοκούσε ανά πάσα στιγμή να μας κάνει τη ζημιά. Πιέσαμε, το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού διεξήχθη μπροστά από τα καρέ της Κέρκυρας αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε όμως κι άλλες δυσκολίες. Είχαμε εφτά απουσίες (σ.σ. εννιά ήταν αλλά κάποιους ξέχασε ο Φερέιρα) και υπήρχε και η κόπωση, αφού παίξαμε πάρα πολλά παιχνίδια τον τελευταίο ενάμισι μήνα.

Παίζουμε με αρκετούς νεαρούς παίκτες, αυτό είναι καλό, αλλά ρέπει να κατανοήσουμε ότι οι νέοι είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις ενός μεγάλου κλαμπ, όπως ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και εύχομαι, οι διεθνείς που θα μου φύγουν, να επιστρέψουν υγιείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: