Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μαργαρίτης: «Αυτοπεποίθηση με άμυνα»

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αρχίζει και βγάζει τα λεφτά του. Δεν είναι έτσι όμως, άλλωστε το συμβόλαιο του δεν είναι δα και τεράστιο. Απλά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αρχίζει και δικαιώνει αυτούς που πίστεψαν ότι στα 31 του μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην χημεία του φετινού ΠΑΟΚ.

Ήταν κλειδί για να πετύχει ο ΠΑΟΚ το σερί νίκης με το Περιστέρι, ήταν κλειδί σε άμυνα και επίθεση και για το ξεκίνημα της αντεπίθεσης στο δεύτερο ημίχρονο στην Καλαμίτσα την Κυριακή. Μέσα σε ενάμισι λεπτό στην αρχή της 3ης περιόδου έκανε δύο μπλοκ, ένα κλέψιμο, ενώ πρόσφερε και θέαμα με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, ιδανικό για χάι λάιτ της αγωνιστικής κυρίως με την ταχύτητα και την δύναμη.

Φανερό ότι σε ρόλο «4» είναι πιο αποτελεσματικός, του ήταν πολύ δύσκολο να κυνηγά σε θέση «3» τους πιο κοντούς γκαρντ της Καβάλας και έτσι αμυντικά υπήρχε εκεί αδύναμος κρίκος... Όταν πέρασε 4άρι, όλα άλλαξαν... «Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν πολύ καλύτεροι. Ξεκινήσαμε με δυνατή άμυνα, κλείσαμε το πικ εν ρολ στην κορυφή, εκεί που είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο» τόνισε ο 31χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε... «Πήραμε τα ριμπάουντ, δείξαμε συγκέντρωση στην επίθεση, με τον Λάζαρο να έχει την μπάλα βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ και αυτό ήταν...» σχολίασε ο Μαργαρίτης, του οποίου η άποψη για το πρώτο ημίχρονο ήταν... καρμπόν με αυτή μετά το ματς με το Περιστέρι, όπου πάλι ο ΠΑΟΚ είχε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. «Είμασταν μαγκωμένοι. Θέλαμε να βγάλουμε καλά πράγματα στο γήπεδο, αλλά δεν μας βγήκαν, ειδικά στην άμυνα στο πικ εν ρολ της Καβάλας. Την αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να σκοράρουμε και να γυρίσουμε το ματς, κάτι μάλιστα που έγινε εύκολα από ένα σημείο και μετά» εξήγησε ο φόργουορντ του «Δικεφάλου».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: