Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Ο Σουάρες είναι ο καλύτερος παίκτης στην Premier League»

Εξέχουσα παρουσία της Λίβερπουλ και καλύτερος παίκτης του αγγλικού πρωταθλήματος είναι ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με τον Τζέιμι Καραγκερ. Ο αμυντικός των «κόκκινων» έπλεξε το εγκώμιο του Ουρουγουανού επιθετικού, ο οποίος είναι, μαζί με τον Φαν Πέρσι, πρώτος σκόρερ, με 8 γκολ.

«Εδώ και έναν χρόνο λέω ότι ο Σουάρες είναι ο καλύτερος παίκτης στην Premier League και είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζει στην Λίβερπουλ. Το φοβερό με τον συγκεκριμένο παίκτη είναι ότι στα επίσημα παιχνίδια κάνει όλα εκείνα που τον βλέπουμε να κάνει και στις προπονήσεις», σημείωσε αρχικά ο Κάραγκερ στην «Liverpool Echo», για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή (μαζί με τον Φαν Πέρσι) είναι ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος και, μάλιστα, με μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει τόσους πολλούς αγώνες μέχρι τώρα».

Για το αν η Λίβερπουλ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Σουάρες:

«Κάθε ομάδα έχει έναν παίκτη που ξεχωρίζει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μέσι της Μπαρτσελόνα ή τον Ρονάλντο της Ρεάλ. Δεν μπορείς να πεις ότι μία ομάδα βασίζεται αποκλειστικά σε έναν παίκτη. Ο Λουίς αποτελεί εξέχουσα παρουσία της Λίβερπουλ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: