Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Να του γίνει το πάθημα, μάθημα»

«Να του γίνει το πάθημα, μάθημα»
Συμβουλές στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι έδωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι, μιλώντας για το επικείμενο φιλικό της εθνικής Ιταλίας με τη Γαλλία. Ο Ιταλός τεχνικός επανέλαβε πως εμπιστεύεται τον μέσο της Ρόμα, αν και δεν τον κάλεσε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ο Πραντέλι δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα στον Μάριο Μπαλοτέλι, που δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα διεθνή φιλικά που είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη, αποτελούν μια καλή ευκαιρία για δοκιμές και πειραματισμούς. Αυτό το γνωρίζουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, που φροντίζουν να καλέσουν παίκτες με μικρή συμμετοχή στην εθνική, προσπαθώντας να εκτιμήσουν πιθανές εναλλακτικές λύσεις ενόψει των επίσημων αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει και ο Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος στο φιλικό της Ιταλίας με τη Γαλλία προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ομάδα του και να δοκιμάσει κάποια καινούργια συστήματα. Για το λόγο αυτό άφησε εκτός αποστολής έναν από τους βασικότερους παίκτες του, τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Πολλοί ισχυρίστηκαν πως ο Ντε Ρόσι αποκλείστηκε λόγω της γροθιάς που έδωσε στον Μάουρι, στο ντέρμπι της Κυριακής. Ο Πραντέλι, πάντως, δεν είναι της ίδιας άποψης. «Ο Ντανιέλε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής. Αν μιλάμε για τα τελικά του Μουντιάλ, σας λέω πως η θέση του δεν απειλείται. Αλλά θα πρέπει να πάρει το μάθημά του από την τιμωρία που του επιβλήθηκε, ώστε να αποφύγει στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες. Θα πρέπει να αγωνίζεται λιγότερο σαν οπαδός και περισσότερο σαν ποδοσφαιριστής», τόνισε ο Πραντέλι.

Ένας άλλος παίκτης που αντιμετωπίζει προβλήματα τελευταία, είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, που χρησιμοποιείται όλο και πιο σπάνια από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. «Ο Μάριο θα πρέπει να καταλάβει πως ο κόσμος πρέπει να μιλάει για αυτόν μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιά. Την Τετάρτη έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως παραμένει ένας μεγάλος παίκτης», σημείωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: