Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μάντζιος: «Μας άξιζε η νίκη»

Μάντζιος: «Μας άξιζε η νίκη»
Η ισοπαλία της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό αφήνει μία πικρία στον Άκη Μάντζιο, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των Φαιάκων τόνισε ότι βάσει της εμφάνισης που έκανε η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι ο τερματοφύλακάς του, Νίκος Αναστασόπουλος, θα έπρεπε να είχε κληθεί στην εθνική ομάδα.

«Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, που είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Βάση των ευκαιριών που είχαμε θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Δεν απειληθήκαμε καθόλου στο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο τέρμα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει από εδώ και πέρα να λέμε ότι πήραμε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αγορά την τακτική που ακολούθησε, είπε: «Είχαμε πολύ καλή η τακτική, την οποία ακολούθησαν κατά γράμμα οι παίκτες μας και έκαναν ό,τι είχαμε πει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας αφήνει μία πικρία η ισοπαλία γιατί βάσει απόδοσης και ευκαιριών θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη».

Αναφορικά με την περίπτωση του Αναστασόπουλου, σχολίασε: «Είναι αδικία που δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Νίκος Αναστασόπουλος. Είναι αυτή την στιγμή ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας στην κατηγορία και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε κληθεί στην Εθνική. Ωστόσο, αν συνεχίσει έτσι είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να φορέσει τυη φανέλα με το εθνόσημο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: