Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Με προπονητή τον Φερέιρα θα τον μαυρίσουν στις εκλογές!!

Με προπονητή τον Φερέιρα θα τον μαυρίσουν στις εκλογές!
Κάποιος να τον μαζέψει. Να του απαγορεύσει τις δηλώσεις για δική του προστασία.

Βγαίνουν οι παίκτες και μιλούν για απαράδεκτη εμφάνιση, βγαίνει αυτός και λέει «δουλέψαμε καλά αλλά μας έλειψε το γκολ».

Είναι αλλού ο άνθρωπος. Βλέπει άλλα πράγματα από αυτά που καταλαβαίνουν οι ποδοσφαιριστές του.

Είναι αυτός ο βασικός λόγος για τον οποίο η διoίκηση πρέπει να τον απαλλάξει των καθηκόντων του.
Γράφει ο Γιώργος Χελάκης
Να απαλλάξει τον κόσμο του Παναθηναϊκού από το βασανιστήριο. Διότι είναι ασήκωτο βάσανο να ταλαιπωρείς τον κόσμο της ομάδας χωρίς να του προσφέρεις προοπτική.

Άλλη κουβέντα θα κάναμε αν υπήρχε η παραμικρή έστω ένδειξη βελτίωσης στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το πράγμα όσο πάει και χειροτερεύει. Απέναντι στην Κέρκυρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν πάνω από πενήντα λάθη.

Σε καθαρό χρόνο παιχνιδιού σημαίνει ότι περίπου κάθε μισό λεπτό γινόταν κι ένα λάθος. Σκέψου να μην γινόταν και καλή δουλειά, Ζεσουάλντο...

Το τριφύλλι έχει στον πάγκο έναν άνθρωπο που απώλεσε την επαφή με την πραγματικότητα. Κάποιον που κατσικώθηκε στην Παιανία και αποκλείεται να ξεκουνήσει χωρίς κάποιος να του δείξει τον δρόμο.

Τον ξεφωνίζουν - με τρόπο - οι παίκτες του κι αυτός νομίζει ότι αφήνει έργο. Το πιστεύει και το λέει. Το λέει στον Αλαφούζο κι αυτός - περίεργος - το πιστεύει. Ένα αλλοπρόσαλλο σκηνικό έχει στηθεί στον Παναθηναϊκό.

Το τρίγωνο Αλαφούζος - Παναγόπουλος - Φερέιρα διαφωνούν με όλους τους άλλους. Κανένας άλλος δεν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε σωστό δρόμο. Κανένας δεν αποδέχεται βλέποντας τους υπόλοιπους ότι η ομάδα πρέπει να μείνει εκτός Ευρώπης για να γίνει "μεγάλη" μετά από δύο χρόνια.

Το ξενέρωμα του κόσμου γίνεται πια το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δυσκολεύει έτσι και την προσπάθεια που καταβάλει ο Γιάννης Αλαφούζος για την οικονομική σωτηρία.

Τι νόημα έχει να δηλώνεις ότι θα χτυπήσεις με όλες τις δυνάμεις τον αιώνιο αντίπαλο με την "παράγκα" του όταν δεν μπορείς να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου.

Όταν οι αντίπαλοι σου αντί να σε φοβούνται σε χλευάζουν. Όταν ο προπονητής σου επισύρει την χλεύη και τα ειρωνικά σχόλια...

Έχει εκλογές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Ο Αλαφούζος είναι ένας από τους υποψήφιους. Ο ίδιος συναναστρέφεται με πολιτικούς και ξέρει. Αν πάει στις εκλογές με προπονητή τον Φερέιρα θα τον μαυρίσουν...



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: