Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κανονικά Γκαρσία και Ρομπέρ

Μόνο ευχάριστα μπορούνε να χαρακτηριστούνε τα νέα για τον Γιώργο Δώνη και τον ΠΑΟΚ από την σημερινή προπόνηση, ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης είδε με ικανοποίηση τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Μπερτράν Ρομπέρ να συμμετέχουν στο κανονικά πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά», θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του 43χρονου τεχνικού.

Ο Ουρουγουανός χαφ είχε υποβληθεί σε εξετάσεις και δεν είχε φανεί κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τους αγώνες με Πανιώνιο και Πλατανιά.

Πλέον ο Έλληνας προπονητής έχει δύο ακόμη δύο λύσεις για το σημαντικό παιχνίδι με το «τριφύλλι», ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Λίαμ Λόρενς και τον Γιώργο Γεωργιάδη, οι οποίοι σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία έδωσε το «παρών» ο Γκέρμαν Σιστιακόφ, ο οποίος συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για την ομάδα και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας μαζί με παράγοντες της διοίκησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό της πρώτης ομάδας με την Κ-20 στις 15.:30 στη Νέα Μεσημβρία.sday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: