Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Δεν φοβηθήκαμε τον Παναθηναϊκό»

«Δεν φοβηθήκαμε τον Παναθηναϊκό»
Την αποφασιστικότητα με την οποία μπήκε η Κέρκυρα στο γήπεδο χαρακτήρισε ως βασικό λόγο που κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (0-0) ο Στέλιος Ηλιάδης.

Ο Έλληνας μέσος χαρακτήρισε τους «πράσινους» μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά τόνισε ότι η δική του δεν φοβήθηκε και θα μπορούσε στο τέλος να έχει πανηγυρίσει και τη νίκη.

«Ξέραμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν φοβηθήκαμε, μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ πως είναι δίκαιος ο βαθμός που πήραμε», ανέφερε αρχικά ο Ηλιάδης.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «κάναμε πολλές τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και κλείσαμε τους διαδρόμους στον Παναθηναϊκό», τόνισε πως «δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, αλλά κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα κι αυτό είναι θετικό για μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή».

Ερωτώμενος, δε, για τη δική του απόδοση, ο Ηλιάδης ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ, έχουμε την υγεία μας κι εγώ έχω παιχνίδια που μου έλειπαν τα προηγούμενα χρόνια. Δουλεύουν όλα τα παιδιά, έτσι κι εγώ, για να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Όσο για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Έχουμε μια καλή συγκομιδή βαθμών για ομάδα που θέλει την παραμονή της, προσπαθούμε για το καλύτερο. Ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, θα πάμε για να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο κι αν καταφέρουμε να πάρουμε κάποιο βαθμό θα είναι ό,τι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: