Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στη Ριζούπολη ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι ως τώρα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καταπληκτικοί στην κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε τρομερή ηρεμία στο παιχνίδι μας και δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο. Δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ και το δικαιούμασταν πολύ πιο νωρίς από ότι το πετύχαμε.

Στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκαν πολλοί νέοι παίκτες, όπως οι Σουλίδης, Σαββίδης, Χουάντερσον και ο νεαρός Σαράφογλου. Ολοι τους έδειξαν ότι έχουν ποιότητα και όλοι τους είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος.Αντίπαλος μας είναι το κοινό μας. Αυτόν θέλουμε να κερδίσουμε. Το κοινό μας έχει απαιτήσεις από εμάς, αλλά απαιτήσεις έχουμε και εμείς από τον εαυτό μας.Το γκολ που δεχτήκαμε αδικεί την προσπάθειά μας.

Το θέμα σε αυτόν τον τομέα είναι καθαρά ψυχολογικό. Αυτοί που θα πρέπει να το λύσουνε είναι οι παίκτες μας. Εχουμε ένα μακρύ ταξίδι για την επιστροφή και νομίζω ότι εκεί θα πρέπει να είναι η σκέψη όλων μας και το λέω αυτό γιατί η παρουσία μας ήταν καταπληκτική. Θα πρέπει να σκύψουμε και πάλι το κεφάλι μας και να προχωρήσουμε. Εχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Αν ο Σαράφογλου, έκανε το 2-0 τότε όλα θα ήταν διαφορετικά".

Σχετικά με την αλλαγη του Κριβοκάπιτς τόνισε : «Είναι ένας παίκτης που δίνει μεγάλη ηρεμία και ποιότητα στην ομάδα. Η αλλαγή του μας επηρέασε, καθώς χάσαμε στοιχεία που ήταν απαραίτητα για το παιχνίδι μας. Όμως όλοι όσοι μπήκαν, είχαν τρομερό αγωνιστικό πάθος.

Για τον κόσμο του Ηρακλή… «Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος μας είναι παντού. Αυτά τα παιδιά κάνουν ατελείωτα χιλιόμετρα όπου και αν παίζουμε. Τους πικράναμε φέτος αρκετά, όμως η προσπάθεια που κάνουμε δεν μπορεί να πάει πίσω. Θα πάμε μπροστά».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: