Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κολομπούρδας: «Οι νέοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο»

Ο Νίκος Κολομπούρδας, πρώην τεχνικός της Κ20 του ΠΑΟΚ, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για την καλή δουλεία που έγινε τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής και την εξέλιξη των νεαρών παικτών του «δικεφάλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ:
«Δεν με εξέπληξε ιδιαίτερα το γεγονός. Αν παμε λίγο πίσω στο χρόνο, είχα μιλήσει για αυτή τη φουρνιά ποδοσφαιριστών που θα παίξουν στον ΠΑΟΚ και εννοούσα 6-7 άτομα. Ήταν τα παιδία που παίζουν τώρα. Το κέρδος είναι πολύ μεγάλο. Στην αρχή δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι παίκτες, αλλά μετά πήραν τα πάνω τους. Εγώ ανέφερα το παράδειγμα τη Ντόρτμουντ η οποία το είχε κάνει από ανάγκη και της βγήκε, έτσι ελπίζουμε να μας βγει και εμάς».

Για την πολύ καλή δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια:
«Δεν με ενδιέφερε τι έγινε πριν από μένα. Εμένα με ενδιέφερε τι να κάνω μέχρι να σταματήσω από αυτό το πόστο και αυτό έκανα με τους συνεργάτες μου. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Ο πιο μικρός είναι ο Παναγιωτούδης.»

Για το αν είχε αδυναμία σε κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή:
«Αδυναμία σαν προπονητής δεν είχα ιδιαίτερη με ενδιέφεραν όλα τα παιδιά. Κάποια ξεχώριζαν όπως ο Πέλκας, ο Κωνσταντινίδης, ο Κίτσιου ή ο Κάτσε. Όλα αυτά τα παιδιά μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα θα βρίσκει το δρόμο προς τα πάνω.»

Για τους Σταφυλίδη και Κάτσε:
«Η βελτίωση του Σταφυλίδη ήταν ένα 60% πάνω. Βελτιώνεται συνέχεια, είναι για υψηλό επίπεδο δεν τίθεται θέμα. Μέσα στο γήπεδο είναι απ?τους καλύτερους και είναι δίκαιη η κλήση του στην Εθνική ομάδα. Είναι δύσκολο να βρεις καλό αριστερό μπακ. Πιστεύω ότι αν δεν έχει τραυματισμούς, στη Λεβερκούζεν μπορεί να γίνει προσωπικότητα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Για τον Κάτσε το περίμενα ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη, δεν με εξέπληξε καθόλου.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: