Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Που είσαι Ζλάταν;

Που είσαι Ζλάταν;
Η Παρί Σεν Ζερμέν σε χρειάζεται!

Δεύτερο παιχνίδι χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και δεύτερη απώλεια για τους πρωτευουσιάνους, οι οποίοι ηττήθηκαν με σκορ 2-1, στο «Παρκ ντε Πρενς», από τη Ρεν για τη 13η αγωνιστική της Ligue 1.

Τον τελευταίο μήνα, η ομάδα του Φρεντερίκ Αντονετί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παρά το γεγονός πως τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες από το 52', έφτασε στην τρίτη συνεχόμενή της νίκη.

Μόλις στο 14ο λεπτό, η Ρεν έδειξε τις ορέξεις της στο «Παρκ ντε Πρενς» με τον Αλεσαντρίνι να τη βάζει μπροστά στο σκορ. Στο 21’, ο Νενέ βρήκε δίχτυα για την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τα πράγματα φάνηκαν να εξελίσσονται ακόμη καλύτερα για την ομάδα του στο 25’, όταν ο τερματοφύλακας, Κοστίλ, άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο.

Αντί όμως να το εκμεταλλευτούν αυτό οι πρωτευουσιάνοι, ο Φερέ έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Ρεν με γκολ στο 35’, η οποία πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια. Στο 52’ ο Μακούν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ωστόσο μία τα δοκάρια, μία η αστοχία της Παρί Σεν Ζερμέν, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Φρεντερίκ Αντονετί να πάρει μία σπουδαία νίκη και να επιβεβαιώσει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο μήνα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: