Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παράσχος: «Φανήκαμε τυχεροί»

Παράσχος: «Φανήκαμε τυχεροί»
Αν μη τι άλλο ο Γιώργος Παράσχος είναι ένας άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και τη νίκη 2-0, ήταν μεν ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα, ωστόσο, τόνισε ότι είχαν και την τύχη με το μέρος τους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Επιπλέον ο Έλληνας θέλει με αρχή το παιχνίδι στην Κρήτη να σταματήσει αυτή η ανικανότητα της ομάδας του στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παράσχος:

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια απόρθητη έδρα. Σήμερα δεν είχαμε την απαραίτητη απόδοση όμως φανήκαμε τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς, μπορέσαμε και προηγηθήκαμε, έστω με αυτόν τον τρόπο. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά και πετύχαμε ένα γκολ που λίγο – πολύ μας εξασφάλισε. Προφυλάξαμε την άμυνα μας για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, είπε: «Αν δείτε τις τελικές προσπάθειες, θα καταλάβετε. Μέχρι το προηγούμενο παιχνίδι είχαμε πετύχει 5 γκολ. Καταλαβαίνετε ότι εκτός από την κακοδαιμονία που είχαμε, έχουμε και το λάθος που πληρώνουμε με γκολ. Από εκεί και πέρα, μην τα ρίχνουμε όλα στην τύχη. Έχουμε και μια ανικανότητα στην τελική προσπάθεια. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει μια αρχή από το σημερινό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: