Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ»

«Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ»
Ο Κολοσσός φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Μηνάς Γκέκος, οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς.

Ο τεχνικός των «θαλασσί» εξήγησε ότι η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των αντιπάλων αν θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει πλήρες ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα, είναι γεμάτος στην περιφέρεια και στη ρακέτα και παίζει οργανωμένο μπάσκετ. Παρά τα προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πρέπει να κοιτάξουμε το πώς θα εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας», είπε ο προπονητής των Ρόδιων και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ‘’χτισμένος’’ γύρω από το Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά διαθέτει κι άλλους καλούς αθλητές. Θέλουμε να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη φιλοσοφία που έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά των παικτών, ο Άλεξ Βουγιούκας, ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε σκληρά γιατί ξέρουμε πως η αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι σημαντική για μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Π.Α.Ο.Κ. Πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το Λάζαρο Παπαδόπουλο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους αντιπάλους μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει και άλλους καλούς παίκτες. Όλοι χρειάζονται μεγάλη προσοχή, αφού ο Π.Α.Ο.Κ. παίρνει δύναμη και από τον κόσμο του. Εμείς δουλέψαμε, για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά από δύο ήττες, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, αλλά γνωρίζουμε ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αφού οι αντίπαλοι μας διαθέτουν πολύ καλή ομάδα».


Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κολοσσός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Κυριακή το πρωί και το μεσημέρι θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για τον Μηνά Γκέκος καθώς ο Κέβιν Λάνγκφορντ τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται με ίωση, ενώ ο Δημήτρης Τσαλδάρης έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο του. Αμφότεροι πάντως θα ταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας και θα παίξουν κανονικά.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σάββας Ματσαμάς, που υπηρετεί τη θητεία του στο κέντρο νεοσύλλεκτων της Θήβας και ο Γιώργος Δανάς. Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν οι: Γιάννης Γεωργαλλής, Μάρκους Χάτεν, Γιώργος Καλαϊτζής, Άλεξ Βουγιούκας, Τζος Ντόλαρντ, Κέβιν Λάνγκφορντ, Φάνης Κουμπούρας, Λαρόν Ντέντι, Γιάννης Καλαμπόκης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Αλέξανδρος Αυγενικός και Μανώλης Κουκουλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: