Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Λίνεν: «Κάθε ματς σαν τελικός»

Λίνεν: «Κάθε ματς σαν τελικός»
Ομιλία του Έβαλντ Λίνεν ήταν το… επιδόρπιο στο δείπνο των παικτών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας, παραμονές του παιχνιδιού με τη Βέροια. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους πως από εδώ κι εμπρός θα πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε ματς σαν να είναι τελικός.

Αρχικά ο Λίνεν έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την όρεξη και τη διάθεση που έδειξαν στις τελευταίες προπονήσεις και στη συνέχεια και με το δικό του τρόπο, προσπάθησε να τους… εξηγήσει πως έφτασε η στιγμή αυτό να φανεί και στο γήπεδο.

«Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σας είπα ότι μπροστά μας έχουμε ακόμη 20 παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να αντιμετωπίζουμε κάθε ένα ματς σαν τελικό και να τα δίνουμε όλα για να το κερδίσουμε».

Στη συνέχεια ο Λίνεν απευθύνθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους ζήτησε να συνεχίσουν να δουλεύουν και να μην επηρεάζονται:

«Πρέπει ειδικά οι πιο νέοι να είστε προσγειωμένοι. Δεν γίνεται να επηρεάζεστε με μία καλή εμφάνιση ή με το γεγονός ότι παίζετε σε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να δουλεύετε για να γίνεστε καλύτεροι κάθε εβδομάδα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: