Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πιο ευκολα δεν γίνεται...!!

Πιο ευκολα δεν γίνεται...
Ματς για να το θυμάσαι δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός με σβηστές μηχανές πήρε το «τρίποντο» κόντρα στην Κέρκυρα. Το μυαλό ήταν στη Σάλκε και μετά το γκολ του Σιόβα που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν το πόδι από το γκάζι. Πολλά πράγματα για αυτή την αναμέτρηση δεν μπορείς να πεις. Καλή απόδοση από τον Αμπντουν, ένα ακόμη γκολ από τον Μήτρογλου και πάμε παρακάτω.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Σοβαρή αντιμετώπιση του αγώνα από τους πρωταθλητές, σωστή διαχείριση του ρόστερ και ευκαιρίες σε όλους από τον Ζαρντίμ. Η Κέρκυρα προσπάθησε, αλλά δεν είχε τα όπλα για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο με διάθεση, απλά να μην αφήσει τον γηπεδούχο να κάνει παιχνίδι και πολλές φάσεις.

Τιμητικό το σκορ της ήττας της παρά τις πολλές απώλειες λόγω τραυματισμών που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάπου εδώ τελειώνει και η ιστορία αυτής της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σερί του στο «Καραϊσκάκης» και καλπάζει προς τον τίτλο. Τον περιμένει δύσκολη συνέχεια σε Ευρώπη (Σάλκε) και Ελλάδα (ΠΑΟΚ). Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι σε θέση να κάνει κάτι σημαντικό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Σουπερ Λίγκα η κόντρα με τον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία την ερχόμενη αγωνιστική να διαλύσει την όποια αμφιβολία υπάρχει για την έκβαση του τίτλου. Δεν θα είναι απλή υπόθεση, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και δεν θα του βάλει εύκολα.

Αυτό σκοπεύει να κάνουν και σήμερα οι Θεσσαλονικείς. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι πρόκληση για τον «Δικέφαλο». Είναι πρώτη φορά που εμφανίζεται εκείνος ως φαβορί λόγω και της δικής του καλής κατάστασης, αλλά και της κάκιστης των «πρασίνων». Κάνει ντεμπούτο ο Ρότσα στον πάγκο αντί του Φερεϊρα και οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν θα έχουν άλλοθι. Περίεργο ματς ως προς την αντίδραση αμφότερων. Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κάνει το βήμα παραπάνω; Δεν έχει κερδίσει ποτέ δυο σερί χρονιές στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό. Είναι ματς που μπορεί να δείξει τι πραγματικά είναι σε θέση να κάνει. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει νέα αρχή. Το ίδιο ψάχνει και η ΑΕΚ.

Στη Βέροια αναζητά το πρώτο της «διπλό» μετά τις 7 Γενάρη! Το χρειάζεται όσο τίποτα άλλο. Βλέπει τις ομάδες που κυνηγά για τη σωτηρία να της ξεφεύγουν. Ηδη ο ΠΑΣ έκανε νίκη εκτός προγράμματος και της ξέφυγε. Το πρώτο του διπλό στην ιστορία του στα ματς με τον Αρη αλλάζει τα δεδομένα. Αντίθετα, παραμένει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ (γιατί όχι;) ο Πανιώνιος. Γίνεται καλή δουλειά στην Πλατεία και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Η τεσσάρα επί του Πλατανιά ήταν αποτέλεσμα μιας ομάδας που και διασκεδάζει παίζοντας και δουλευει σκληρά παρά τις δυσκολίες που περνάει από την αρχή της χρονιάς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: