Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Την πήρε από το… χεράκι ο Μέσι!! (video)


Την πήρε από το… χεράκι ο Μέσι (video)
Ούτε ο Μανόλο Χιμένεθ μπορούσε να αντισταθεί στον… Μέσι.

Ο Αργεντινός «αστέρας» για ακόμα μια φορά ήταν το «Α και το Ω» της Μπαρτσελόνα και την οδήγησε στο 3-1 κόντρα στη Σαραγόσα στο «Καμπ Νου» για την 12η αγωνιστική της Primera Division. Ολοταχώς για να «σπάσει» τον Γκερντ Μίλερ οδεύει ο… χαζομπαμπάς!

Μόλις στο 16’ ο «Λέο» άνοιξε το… χορό των γκολ. Τσίμπησε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή, βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το… αυτονόητο (για τον ίδιο), πλασέ και 1-0. Προς στιγμήν οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Καμπ Νου», καθώς στο 24’ ο Μοντάνες ισοφάρισε σε 1-1 και έβαλε… δύσκολα.

Η χαρά της ομάδας του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ δεν κράτησε για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μέσι πέρασε μέσα από τις… Συμπλιγάδες δύο παικτών, πέρασε και τρίτον και έδωσε γκολ «πάρε-βάλε» στον Σόνγκ, με τον τελευταίο να κάνει το 2-1.

Στο 60’ ο Αργεντινός έκανε το 3-1, με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία. Στο 80’ ο Ινιέστα έπιασε «τρελά» φάλτσα στο σουτ του, όμως η μπάλα δεν του έλκανε το χατίρι, καθώς σταμάτησε στο δοκάρι, με το 3-1 να μένει ως το τέλος και την Μπαρτσελόνα να παραμένει μόνη και… μοναχική στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μέσι στην αναμέτρηση με την Σαραγόσα έφτασε συνολικά τα 78 μέσα στο 2012 (ημερολογιακά) και συνεχίζει το… κυνήγι για να ξεπεράσει τον Γκερντ Μίλερ που είχε 85 το 1972, προκειμένου να «πιάσει» κορυφή και εκεί!


Barcelona 3-1 Zaragoza από goalsarena2012



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: