Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Βιλανόβα: «Συλλογική δουλειά η νίκη»

Βιλανόβα: «Συλλογική δουλειά η νίκη»
Αποθέωσε την προσπάθεια των παικτών του και την ομαδική δουλειά του συνόλου ο Τίτο Βιλανόβα στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σαραγόσα με 3-1. Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι και ένα του Άλεξ Σονγκ οι Καταλανοί συμπλήρωσαν 11 νίκες σε 12 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» εξήρε την προσπάθεια της ομάδας του παρά το γεγονός ότι πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με τις εθνικές του ομάδες μεσοβδόμαδα.

«Δούλεψαν πολύ καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι πολλοί είχαν αγώνες με τις εθνικές τους», τόνισε μετά τον αγώνα ο 44χρονος προπονητής κα συνέχισε:

«Ο Μέσι είναι καθοριστικός και οι μεγάλες ομάδες έχουν σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν παίρνει από μόνος του παιχνίδια».

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε προβάδισμα έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση και διατήρησε τη διαφορά οκτώ βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός της ομάδας Κάρλες Πουγιόλ αντικαταστάθηκε ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα και ο Βιλανόβα τόνισε ότι ήταν μια αναγκαστική κίνηση.

«Ήθελα να ξεκουράσω τον Ζόρντι Άλμπα αλλά μας είπε να έχουμε ένα παίκτη έτοιμο σε περίπτωση που δεν μπορούσε να συνεχίσει», τόνισε ο τεχνικός των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Αποφάσισα να αντικαταστήσω τον Πουγιόλ, γιατί δεν είχε παίξει για τόσο καιρό και έχουμε προβλήματα τραυματισμών με τους κεντρικούς μας αμυντικούς».

Συνεχίζοντας την ίδια κουβέντα ο Βιλανόβα τόνισε ικανοποιημένος από την απόδοση του διδύμου Πικέ και Πουγιόλ, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα.

«Είναι πολύ καλό που τους έχουμε ξανά κοντά μας, ακόμη μας επιτρέπει να ξεκουράσουμε τον Μασεράνο.

Σύντομα θα βρουν ξανά τη φόρμα τους και θα ανεβάσουν την απόδοση τους
», συμπλήρωσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: