Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Προσφυγές, αποχωρήσεις και στο βάθος…μπάλα!!

Προσφυγές, αποχωρήσεις και στο βάθος…μπάλα
Αν μη τι άλλο όσοι ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Football League 2 σε καμία περίπτωση δεν πλήττουν. Κάθε εβδομάδα και από ένα γεγονός και κάθε αγωνιστική όρεξη για μπάλα.

Προσφυγές στον Πανηλειακό και παίκτες που φεύγουν, οριστική παραίτηση από το πρωτάθλημα για τον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος δεν μπορεί να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα.

Και όλα αυτά στο Νότιο όμιλο, γιατί στον Βόρειο τουλάχιστον υπάρχει… υγεία.

Στη σέντρα, λοιπόν, για την 4η αγωνιστική.

Νότιος Όμιλος

Ο Εθνικός Αστέρας δεν κατάφερε να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα με αποτέλεσμα να δηλώσει οριστική παραίτηση από το πρωτάθλημα. Στον Πύργο ο Πανηλειακός καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας αντιμετώπισε ένα… κύμα προσφυγών, με παίκτες να αποχωρούν από την ομάδα και έναν από αυτούς, τον Δημήτρη Κολοβό να καταγγέλλει τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη ότι απειλούσε την σωματική του ακεραιότητα.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, υπάρχει και αγωνιστική δράση, με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ο Πανηλειακός των πολλών προβλημάτων υποδέχεται την άκρως ανταγωνιστική Γλυφάδα, η οποία δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της. Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Φωστήρα, που αν και νεοφώτιστος δείχνει πολύ καλά δείγματα ομάδας σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Βόρειος Όμιλος

Με στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη του που θα τον κρατήσει σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες του, ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχεται στην έδρα του τη Ζάκυνθο, με τους νησιώτες να… παλεύουν από την αρχή της σεζόν με τα πολλά προβλήματά τους, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Δόξα Κρανούλας φιλοξενεί τον Τηλυκράτη με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην δεύτερη θέση του πίνακα, όπου «συγκατοικεί» με την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία αγωνίζεται με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική 18/11

Νότιος Όμιλος

Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός (15:00)
Πανηλειακός-Γλυφάδα
Ρούβας-Προοδευτική
Καλαμάτα-Κόρνθος
Παναγιάλειος-Φωστήρας

Ρεπό: Χανιά

*Η αναμέτρηση Επισκοπή-Εθνικός Αστέρας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα

Βόρειος Όμιλος

Τύρναβος-Βατανιακός (15:00)
Εθνικός Σιδηροκάστρου-Πλαταμώνας
Κασσιόπη-Οδυσσέας Κορδελιού
Δόξα Κρανούλας-Τηλυκράτης
Απόλλων Καλαμαριάς-Ζάκυνθος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Οικονόμος Τσαριτσάνης

Η επόμενη (5η) αγωνιστική 25/11

Νότιος Όμιλος

Αχαρναϊκός-Γλυφάδα (15:00)
Χανιά-Επισκοπή
Κόρινθος-Ρούβας
Παναιγιάλειος-Καλαμάτα
Προοδευτική-Πανηλειακός
Ρεπό: Φωστήρας
*Η αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας-Αστέρας Μαγούλας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα

Βόρειος Όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Κρανούλας (15:00)
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Απόλλων Καλαμαριάς
Οδυσσέας Κορδελιού-Τύρναβος
Τηλυκράτης-Εθνικός Σιδηροκάστρου
Βατανιακός-Πλαταμώνας
Ζάκυνθος-Κασσιόπη



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: