Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Βετούλας: «Ενθουσιασμός και ενέργεια»

Βετούλας: «Ενθουσιασμός και ενέργεια»
Ο Απόλλων υποδέχεται τη Δευτέρα τον Άρη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Βετούλας τόνισε ότι για να πάρουν οι παίκτες του τη νίκη θα πρέπει να δείξουν στο παρκέ ενθουσιασμό και ενέργεια.

Ο κόουτς των Πατρινών εξήγησε ότι οι «κίτρινοι» θα εμφανίσουν διαφορετικό πρόσωπο μετά την εντός έδρας ήττα τους από τον Πανιώνιο για αυτό και χρειάζεται προσοχή από τους παίκτες του.

«Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε με μια ομάδα που προέρχεται από εντός έδρας ήττα. Οι περισσότερες ομάδες μετά από εντός έδρας ήττες προσπαθούν να ανακάμψουν. Ο Άρης έχει στις τάξεις του Έλληνες παίκτες με εμπειρία από παιχνίδια σε «καυτές» έδρες. Εμείς, πρέπει να έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια. Εκτιμώ ότι τα «κλειδιά» του παιχνιδιού θα είναι ο έλεγχος στα ριμπάουντ και η προσωπική άμυνα», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γκόρντον Κλάιμπερ, σχολίασε: «Περιμένω με ενθουσιασμό το παιχνίδι με τον Άρη. Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή αγωνιστική παρουσία μας και το σερί των νικών. Αγωνιώ να παίξουμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας. Προετοιμαστήκαμε για τη επόμενη αναμέτρηση όλη την τελευταία εβδομάδα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: