Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Το… έλα να δεις στην κορυφή!!

Το… έλα να δεις στην κορυφή!
Η αγάπη θέλει δύο, λέει το γνωστό άσμα.

Ωστόσο, η κορυφή της Football League θέλει παραπάνω, καθώς από την Κυριακή την πρωτιά «μοιράζονται» τέσσερις ομάδες.

Και αυτό γιατί η Αναγέννηση Γιαννιτσών ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό και ο Εθνικός Γαζώρου με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν έχασαν την ευκαιρία να την «πιάσουν», επικρατώντας 1-0 της Επανομής και 2-0 της Καλλονής αντίστοιχα!

Ο Εργοτέλης δεν νίκησε, όμως κέρδισε μια θέση στο ρετιρέ. Επιβλητικός ο Ηρακλής! Ο νικητής του Νίκη Βόλου και Λάρισα έχει την ευκαιρία να «»καπαρώσει» την κορυφή.

Μέχρι πρότινος τα Γιαννίτσα προπορεύονταν στην κορυφή, ωστόσο στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός δεν αστειεύεται και έδειξε τα «δόντια» του. Ο Φαβάλι άνοιξε το σκορ στο 21’ και με το τελικό 1-0 χάρισε πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, που ανεβαίνει εκ νέου στη βαθμολογία.

Τι και αν είναι νεοφώτιστος; Ο Εθνικός Γαζώρου συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του. Μέσα στο «σπίτι» τους οι Σερραίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν έστω και με το «φτωχό» 1-0 την Αναγέννηση Επανομής και να… πιάσουν κορυφή. «Χρυσός» σκόρερ ο Γκόγκας στο 88’!

Ο τρίτος της «παρέας» είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» απέδρασε με σπουδαίο διπλό από την Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή με 2-0. Ο Κατσίκης στο 53’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Μανιάς στο 85’ να κλειδώσει το διπλό με το δεύτερο γκολ των Αθηναίων.

Ηρακλής από… τα παλιά! Ο «Γηραίος» χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα πήρε σημαντική νίκη με σκορ 3-0 επί του Πιερικού. Ο Βούτσιας στο 12’ έκανε το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς, για να έρθει ο Στεφνίδης στο 54’ να κάνει το 2-0. Το «κερασάκι στη τούρτα» και τη βαθμολογική άνοδο του Ηρακλή «κλείδωσε» ο Γιόβε στο 80’.

Ακόμα μία ισοπαλία για την Παναχαϊκή τη φετινή περίοδο, καθώς ο αγώνας της στην Πάτρα κόντρα στον Πανσερραϊκό έληξε χωρίς τέρματα.

Η ένατη (9η) αγωνιστική

Σάββατο 17/11

Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Κυριακή 18/11, 15:00

Εθνικός Γαζώρου-Αναγέννηση Επανομής 1-0
(88’ Γκόγκας)

Καλλονή-Απόλλων Σμύρνης 0-2
(53’ Κατσίκης, 85' Μανιάς)

Καβάλα-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός 0-0

Παναιτωλικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
(21’ Φαβάλι)

Θρασύβουλος-Καλλιθέα 0-0

Βύζας-Εργοτέλης 1-1
(11’ Ντιαλό – 20’ αυτ. Γρομιτσάρης)

Ηρακλής-Πιερικός 3-0
(12’ Βούτσιας, 54’ Στεφανίδης, 80’ Γιόβε)

Νίκη Βόλου-Λάρισα (18:30)


Ρεπό: Φωκικός

Επόμενη αγωνιστική (10η)

Καλλιθέα-Νίκη Βόλου
Εργοτέλης-Φωκικός
Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος
Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας
Αναγέννηση Επανομής-Παναχαϊκή
Απόλλων Σμύρνης-Καβάλα
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Γαζώρου
Πιερικός-Καλλονή
Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός
Ηρακλής-Δόξα Δράμας

Ρεπό: Λάρισα



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: