Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Ερυθρόλευκο» το σερβικό ντέρμπι!!

«Ερυθρόλευκο» το σερβικό ντέρμπι
Ήταν ντέρμπι με τα όλα του!

Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν προσέφεραν γκολ και θέαμα στο «clasico» του σερβικού ποδοσφαίρου που έγινε στο «Μαρακανά» για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με σκορ 3-2.

Όμως, παρά το τελικό αποτέλεσμα, οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, πέντε πόντους μπροστά από το δεύτερο.

Η Παρτιζάν ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ντέρμπι με το γκολ του Μίτροβιτς στο 9’. Πέντε λεπτά αργότερα, το «Μαρακανά» πήρε… φωτιά, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας έφερε το ματς στα ίσα με τον Κασαλίτσα, ωστόσο ο συμπαίκτης του Γιοβάνοβιτς στο 16ο λεπτό, έδωσε -άθελά του- ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μιλιβόγεβιτς να κάνει το 2-2, ενώ στο 74’ ο Μίλιγιας ήταν αυτός που έκανε την ολική ανατροπή για τον Ερυθρό Αστέρα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Σερβία, οι τραυματίες από τα επεισόδια, που προηγήθηκαν του ντέρμπι, αυξήθηκαν στους οκτώ (5 αστυνομικοί και 3 πολίτες), ενώ οι αρχές προχώρησαν σε συνολικά σε 107 συλλήψεις.

Οι οπαδοί του Ερ. Αστέρα λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι:



Τα γκολ του ματς:





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: