Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Αποθεώνει» τον Μπενζεμά ο Καράνκα!!

«Αποθεώνει» τον Μπενζεμά ο Καράνκα
Τα εύσημα αποδίδει στον Καρίμ Μπενζεμά για τη νίκη με 5-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Αϊτόρ Καράνκα. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν καθοριστικός στην επικράτηση των Μαδριλένων με δύο γκολ και μια ασίστ στον Μεσούτ Οζίλ.

«Ο Μπενζεμά μας έδωσε όραμα, στήριξη και κινητικότητα και το δεύτερο γκολ του ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και καθοριστικός», τόνισε ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 39χρονος τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες των «μερένχες» δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους του να μπουν στον αγώνα ξανά μετά το 3-1 και θεωρεί σημαντικό ότι μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα, από την οποία απέχουν 8 βαθμούς.

«Το σύνολο μας κράτησε την απαιτούμενη ένταση ως το τέλος του αγώνα.

Θα μπορούσαμε να βάλουμε την Μπιλμπάο μέσα στον αγώνα, αφού θα μπορούσε να μειώσει σε 3-2 αλλά είχαμε την προσοχή μας στραμμένη στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι αμυντικά και μετά ήρθαν και τα υπόλοιπα γκολ. Το πρωτάθλημα δεν επιτρέπει πλέον στραβοπατήματα και πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση.

Το προβάδισμα των οκτώ βαθμών παραμένει και γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να αποτύχουμε. Είμαστε πίσω από την Μπαρτσελόνα επομένως πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια
», συμπλήρωσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: