Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Αγγέλου: «Μεγάλα τα περιθώρια βελτίωσης»

Αγγέλου: «Μεγάλα τα περιθώρια βελτίωσης»
Ο Άρης φιλοξενείται τη Δευτέρα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα για την έκτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ευελπιστεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο.

Όπως εξήγησε ο τεχνικός των «κίτρινων», Βαγγέλης Αγγέλου, η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσει κόντρα στον αχαϊκό σύλλογο παίζοντας καλά σε άμυνα και επίθεση να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

«Θα γίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες προέρχονται από παιχνίδια με διαφορετικό παρονομαστή, εμείς προερχόμαστε από μία άσχημη εμφάνιση, η Πάτρα από μία καλή», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Τα περιθώρια προσπάθειας και βελτίωσης σε πολλούς τομείς για εμάς είναι μεγάλα. Εμείς θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στα προηγούμενα, να έχουμε θετικό πρόσημο στον αμυντικό και επιθετικό μας προσανατολισμό».

Εκ μέρους των παικτών του Άρη, ο Γιώργος Τσιάρας, σχολίασε: «Προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση και πηγαίνουμε να παίξουμε σε μία ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του προπονητής μας πάνω στα λάθη μας και θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, η οποία θα συνδυαστεί με νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: