Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Χατζηνικολάου: «Ξέρω αν έχω προσφέρει ή όχι»


Χατζηνικολάου: «Ξέρω αν έχω προσφέρει ή όχι»
Τα θετικά αποτελέσματα στον Πλατανιά δεν έρχονται, η νίκη αγνοείται στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας, μετά και τη νέα ήττα από τον Πανιώνιο, ωστόσο ο τεχνικός των Κρητικών ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται ανασφαλής στον πάγκο του συλλόγου. «Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, ξέρω αν έχω προσφέρει ή όχι», τόνισε σχετικά.

Για το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ότι το ματς «χάθηκε» στο πρώτα δέκα λεπτά.

«Το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, κέρδισε δίκαια. Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω αν έχω προσφέρει ή όχι. Βέβαια, κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και κάθε φορά που χάνουμε, στενοχωριόμαστε».

Για το αν οι Κρητικοί πρέπει να παίζουν πιο αμυντικά: «Αν δείτε το πρώτο γκολ, το οποίο δεχθήκαμε από δικό μας κόρνερ, το δεύτερο έγινε πάλι από δικό μας λάθος, θα καταλάβατε πως χωρίς να γίνονται πολλές ευκαιρίες έρχονται τέτοια γκολ. Ο Πανιώνιος σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα και έπαιξε καλά σήμερα. Σήμερα γίνανε πολλά λάθη, ατομικά, στον αμυντικό τομέα. Παρότι σήμερα δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή μέρα, κάναμε φάσεις για γκολ. Θα άλλαζαν πολλά αν σκοράραμε στο 1-0, και για εμάς και για τον Πανιώνιο».

Για την τακτική της ομάδας και την αλλαγή του Μαραγκουδάκη: «Ξέρουμε πως ο Πανιώνιος παίζει πολύ από τα άκρα και ειδικά από τα δεξιά. Ο Κανακούδης που χρησιμοποιήθηκε μπορεί να παίξει και χαφ και είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Μαραγκουδάκη. Έτσι, τον βάλαμε εκεί για να περιορίσουμε το δεξιό μπακ του Πανιωνίου. Όταν πέρασε στο παιχνίδι, αυτό είχε γίνει ήδη 2-0 και θέλαμε να σκοράρουμε, να πλησιάσουμε έστω στο 2-1. Η αλλαγή έγινε βάσει της τακτικής που είχαμε σχεδιάσει και της τακτικής που θέλαμε να ακολουθήσουμε στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: