Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ασταμάτητος ο Απόλλων Καλαμαριάς!!

Ασταμάτητος ο Απόλλων Καλαμαριάς
«Τρένο» πάει στο πρωτάθλημα της Football League 2 ο Απόλλων Καλαμαρίας που στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου επικράτησε εντός έδρας της Ζακύνθου με 1-0 φτάνοντας τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς με ένα γρήγορο του Παντελιάδη στο 6’ επικράτησε με 1-0 και συνέχισε το νικηφόρο του σερί που τον έχει φτάσει μέχρι την κορυφή. Σπουδαίες εντός έδρας νίκες για τον ίδιο όμιλο με 3-1 πήραν τόσο η Κασσιόπη όσο και ο Τύρναβος που επιβλήθηκαν των Οδυσσέα Κορδελιού και Βατανιακού αντίστοιχα.

Τη «δύναμη» της έδρας της εκμεταλλεύτηκε και η Αναγέννηση Καρδίτσας που αν και δυσκολεύτηκε νίκησε με 2-1 τον μαχητικό Οικονόμο Τσαριτσάνης. Με το ίδιο σκορ (2-1) επικράτησε και η Δοξά Κρανούλας του Τηλυκράτη. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου με τον Πλαταμώνα με τις δύο ομάδες να έρχονται 2-2.

Στον Νότιο όμιλο ο Παναιγειάλειος στο τέλος νίκησε με 1-0 τον Φωστήρα. Την έδρα του εκμεταλλεύτηκε και ο Αστέρας Μαγούλας που επικράτησε του Αχαρναϊκού με 2-1. Χωρίς γκολ και χωρίς νικητή έληξε και η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Κόρινθο.

Αντιθέτως, πολλά γκολ μπήκαν στον αγώνα μεταξύ του Πανηλειακού με την Γλυφάδα, με την ομάδα του Πύργου να επικρατεί με 4-1. Σπουδαίο «διπλό» με ευρύ σκορ (4-0) πήρε και η Προοδευτική στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην έδρα του Ρούβα.

Η (4η) αγωνιστική 18/11:

Νότιος Όμιλος
Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός 2-1
Καλαμάτα-Κόρινθος 0-0
Παναιγιάλειος-Φωστήρας 1-0
Πανηλειακός-Γλυφάδα 4-1
Ρούβας-Προοδευτική 0-4
Ρεπό: Χανιά

Βόρειος Όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας-Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-1
Δόξα Κρανούλας-Τηλυκράτης 2-1
Εθνικός Σιδηρικάστρου-Πλαταμώνας 2-2
Απόλλων Καλαμαριάς-Ζάκυνθος 1-0
Κασσιόπη-Οδυσσέας Κορδελιού 3-1
Τύρναβος-Βατανιακός 3-1

Η επόμενη (5η) αγωνιστική 25/11

Νότιος Όμιλος

Αχαρναϊκός-Γλυφάδα (15:00)
Χανιά-Επισκοπή
Κόρινθος-Ρούβας
Παναιγιάλειος-Καλαμάτα
Προοδευτική-Πανηλειακός
Ρεπό: Φωστήρας
*Η αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας-Αστέρας Μαγούλας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα

Βόρειος Όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Κρανούλας (15:00)
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Απόλλων Καλαμαριάς
Οδυσσέας Κορδελιού-Τύρναβος
Τηλυκράτης-Εθνικός Σιδηροκάστρου
Βατανιακός-Πλαταμώνας
Ζάκυνθος-Κασσιόπη



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: