Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Έτοιμος» για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!!

«Έτοιμος» για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τους «πράσινους» ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης να πηγαίνουν στο ξενοδοχείο. Μία θέση παίζεται στο αρχικό σχήμα του Ρότσα.

Πιο συγκεκριμένα, το 4-3-3 του Αργεντινού θα το απαρτίσουν οι εξής:

Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, ο Σεϊταρίδης δεξί μπακ, ο Σπυρόπουλος αριστερό, ο Βύντρα στόπερ και δίπλα του, ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλου-Βελάσκες.

Στο κέντρο, ο Βιτόλο θα είναι ο αμυντικός μέσος και μπροστά του οι Σισοκό, Ζέκα. Στην επίθεση, ο Μαυρίας θα είναι δεξιά, ο Κουίνσι αριστερά και ο Τοτσέ στην κορυφή.

Εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Πίντο, Σο, Κουσίδης, Μαρινάκης, Καπίνο,Ταμπάκης, Δώνης και ο Μπαρμπαρούσης, παρότι ο τελευταίος επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο το απόγευμα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες, κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκληρώθηκε με δίτερμα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πίντο, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μπουμσόγνκ και Χριστοδουλόπουλος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: