Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παίζει με την «φωτιά» η Γιουβέντους…!!


Παίζει με την «φωτιά» η Γιουβέντους…
… και αν συνεχίσει να χάνει βαθμούς είναι πολύ πιθανό να καεί. Μετά την ήττα από την Ίντερ πριν από δύο αγωνιστικές, οι «μπιανκονέρι» έμειναν στο 0-0 με την Λάτσιο στο Τορίνο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο γκολκίπερ των «λατσιάλι», Φεντερίκο Μαρκέτι «κατέβασε ρολά» στις προσπάθειες των γηπεδούχων που νιώθουν την… ανάσα της Ίντερ και της Νάπολι.

Η Γιουβέντους τα βρήκε πολύ δύσκολα απέναντι στην καλά στημένη από τον Πέτκοβιτς άμυνα της Λάτσιο. Οι προσπάθειες του Κουαλιαρέλα, του Τζιοβίνκο αλλά και του Μάτρι στο δεύτερο ημίχρονο, τις περισσότερες φορές δεν ολοκληρώνονταν αλλά και όταν αυτό γινόταν, ο Μαρκέτι ήταν σε ετοιμότητα και έλεγε… απανωτά «όχι».

Στο 75΄ο Μπονούτσι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία των «μπιανκονέρι» καθώς σημάδεψε το δοκάρι και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Η Γιουβέντους πλέον βρίσκεται στους 32 πόντους την ώρα που η Ίντερ είναι στους 27 και αν επικρατήσει της Κάλιαρι την Κυριακή θα πάει στο -2, βάζοντας εκ νέου «φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: