Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Γκρεμοτσακίστηκε… ο Πανιώνιος!!

Γκρεμοτσακίστηκε… ο Πανιώνιος
Αυτό δεν ήταν απότομη προσγείωση… Ήταν κάτι ακόμα πιο βαρύ! Ο Πανιώνιος μετά το πέντε στα πέντε στο ξεκίνημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών, βρήκε τον «μάστορά» του από τον ΑΓΟΡ. Η ομάδα του Ρεθύμνου συνέτριψε με σκορ 86-70 τους «κυανέρυθρους» μέσα στην Νέα Σμύρνη, τους γκρέμισε βάρβαρα από την κορυφή της βαθμολογίας και έδειξε ότι στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο παρκέ.

Οι «κυανέρυθροι» δεν θύμισαν σε τίποτα και σε κανένα σημείο την ομάδα που στα πρώτα πέντε παιχνίδια έπαιζε καλό μπάσκετ και έπαιρνε αποτελέσματα. Η προσπάθεια του Παππά και του Γιάνκοβιτς δεν ήταν αρκετή απέναντι σε έναν ΑΓΟΡ ο οποίος είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα και μεγάλη σοβαρότητα στις επιλογές της και δίκαια έφτασε στην νίκη που τον φέρνει στους 10 πόντους και τις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Το ματς:

Ο Πανιώνιος στο ξεκίνημα του αγώνα τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον ΑΓΟΡ. Η ομάδα της Κρήτης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με πολύ ώριμες επιλογές στην επίθεση, πλουραλισμό και καλή άμυνα, κατάφερε να προηγηθεί στο φινάλε της περιόδου με σκορ 23-15.

Το Ρέθυμνο μπήκε πολύ καλά διαβασμένο και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Αγγελόπουλος έφτασε τους 9 πόντους και έδειχνε να μην έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεπτά, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει ακόμα και στο +10 (27-17). Από την πλευρά των «κυανέρυθρων» ο Γιάνκοβιτς προσπαθούσε περισσότερο από όλους. Οι 12 πόντοι του μέχρι εκείνο το σημείο, δεν ήταν όμως αρκετοί καθώς το Ρέθυμνο διατηρούσε την διαφορά σε επίπεδα άνω των 10 πόντων (26-42 1΄πριν το ημίχρονο), παίρνοντας σκορ σχεδόν από όλους τους παίκτες του. Το 44-27 υπέρ των φιλοξενούμενων ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ο ΑΓΟΡ συνέχισε και στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου στο ίδιο μοτίβο. Η διαφορά έφτασε και στους 20 (31-51). Ντούβνιακ, Τσόχλας και Πέτγουεϊ έκαναν ό, τι ήθελαν την άμυνα του Πανιωνίου ο οποίος δεν έδειχνε ότι μπορεί να επιστρέψει παρά τις προσπάθειες του Γιάνκοβιτς και του Παππά.

Η διαφορά ανέβαινε, ο ΑΓΟΡ «φλέρταρε» και με το +30 (42-70) και το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει… Ο Πανιώνιος απλά κατάφερε να μειώσει στο 86-70 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 27-44, 40-63, 70-86

Πανιώνιος: Μπόγρης 2, Πέιν 2, Μοτσενίγκος, Αθηναίου 8, Γκιμπς, Μίλμπουρν 3, Αθανασούλας, Μπατής 11, Γιάνκοβιτς 17, Παππάς 22, Ντραγκίσεβιτς, Μπούκερ 5

ΑΓΟΡ: Μπράουν 15, Καλλινικίδης 2, Κόλιμον 3, Αγγελόπουλος 14, Τσαρούχας, Τσόxλας 13, Ντούβνιακ 18, Κόμματος, Κάρτερ 2, Λάτοβιτς 9, Πέτγουεϊ 10, Σιζόπουλος,



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: